PLAY-OFF HEDEFİMİZDEN SAPMADIK! – Kent 77 TvKent 77 Tv
285
16 Ocak 2020 - 13:13
PLAY-OFF HEDEFİMİZDEN SAPMADIK!

 

Semt77 Yalovaspor Basketbol’un da yer aldığı Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde heyecan dolu ilk yarı sona erdi. Temsilcimiz, lider Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u zorlamasına rağmen son topta rakibine kaybetti ve zirvedeki Muğla ekibini yıkma şansını kaçırdı.

 

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği Erkekler Basketbol Ligi’nde zorlu maratonun ilk devresi, geçtiğimiz hafta sonu yapılan müsabakalarla tamamlandı. Birbirinden çekişmeli maçların oynandığı haftada Semt77 Yalovaspor Basketbol, Muğla deplasmanında lider durumdaki Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’a konuk oldu. Baştan sona üstün götürdüğü mücadelenin son çeyreğinde özellikle hakem hatalarının baş göstermesiyle galibiyeti kaçıran Yeşil-Kırmızılı takımımız, parkeden 83-80 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Semt77 Yalovaspor, ilk devreyi 21 puanla 12. sırada tamamladı. Fethiye Belediyespor ise 27 puanla ilk sırada yer aldı.

 

Petkimspor zorlanmadı..

Zirve takibini sürdüren Petkimspor, BUDO Gemlik Basketbol deplasmanına çıktı. İzmir temsilcisi, rakibini 90-76’lık rahat bir skorla mağlup etmesini bildi. Bu sonuçla Petkimspor, 26 puanla ilk devreye ikinci sırada nokta koydu. Bursa temsilcisi BUDO Gemlik Basketbol da 19 puan ve averajla 14. sırada kendine yer buldu.

 

Balıkesir’e Mamak engeli..

Ligin şampiyonluk adaylarından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ankara’da konuk olduğu Mamak Belediyesi’ne diş geçiremedi. Balıkesir temsilcisi, rakibine 90-76’lık skorla boyun eğdi. Bu sonuçla Balıkesir BŞB, 24 puan ve averajla ilk yarıyı üçüncü sırada tamamladı. 23 puandaki Mamak Belediyesi de 11. sırada ilk yarıyı kapattı.

 

Manisa, Denizli’den çıkamadı..

Bu sezonun formda ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Denizli temsilcisi Merkezefendi Belediyesi deplasmanında şok yenilgi aldı. Maçı 65-60 kaybeden Manisa BŞB, 24 puan ve averajla dördüncü sırada kendine yer buldu. Aynı puandaki Denizli temsilcisi de averajla beşinci sırada hem haftayı hem de ilk yarıyı tamamladı. Haftanın diğer maçlarında; Final Gençlik, Bornova Belediyespor’u deplasmanda 87-78 yendi. 1881 Düzce Belediyesi de evinde Samsunspor’a 58-57 mağlup olmaktan kurtulamadı. Akhisar Belediye, seyircisi önünde Anadolu Basket’i 79-74 devirmesini bildi. Bandırma Kırmızı da sahasında Konyaspor’u 79-61’lik rahat skorla geçti. Ligin ikinci yarısı, 24 Ocak’ta oynanacak maçlarla başlayacak.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL “SEVGİ VE EMEKLE YAPILAN HER İŞ BAŞARIYA ULAŞIR”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA’LI TEKVANDOCULAR KOCAELİ’NE DAMGA VURDU
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“VAHŞİ KOMEDİ”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL HEMŞEHRİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz