PLAY-OFF ÇOK YAKIN! – Kent 77 TvKent 77 Tv
258
16 Ocak 2020 - 13:23
PLAY-OFF ÇOK YAKIN!

Çiftlikköy Belediyespor’un da yer aldığı Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta 15. hafta maçları geçtiğimiz hafta sonu oynandı. Bursa’da Nilüfer Belediyesi’ni 3-2 deviren Kırmızı-Siyahlılar play-off kapısını araladı.

 

 

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Bayanlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta ilimizi temsil eden Çiftlikköy Belediyespor, 15. haftayı karlı kapattı. Bursa’da Nilüfer Belediyesi’ne konuk olan Mihrican Deviren’in öğrencileri, 2-0 geriye düştüğü müsabakada güçlü rakibini 3-2’lik skorla devirmesini bildi. Bu sonuçla Çiftlikköy, 10. galibiyetine ulaştı ve 28 puanla üçüncü sıradaki yerini korudu. Temsilcimizin ikinci sıradaki Nilüfer Belediyesi ile arasında sadece iki puanlık bir fark bulunuyor.

 

Sakarya yolu yarıladı..

Grubumuzda namağlup tek takım konumundaki Sakarya Voleybol, deplasmanda Nova Gençlik ile kozlarını paylaştı. Yeşil-Siyahlılar, zayıf rakibi karşısında zorlanmadı ve fileden 3-0’lık üstünlükle ayrıldı. Bu sonuçla Sakarya Voleybol, 34 puanla liderliğini koruyup play-off yarışında adeta yolu yarıladı ve önemli avantaj elde etti. Nova Gençlik de 5 puanla 10. sırada kaldı.

 

Manisa geri döndü..

Ligde play-off yarışından kopmak istemeyen Manisa Ata Okul Spor, Edirnespor deplasmanına çıktı. Manisa temsilcisi, 1-0 geriye düştüğü müsabakada rakibini 3-1 mağlup etmesini bildi. Bu sonuçla Manisa Ata Okul Spor, 26 puanla dördüncü sırada yer alıp az da olsa play-off iddiasını sürdürdü. Edirnespor da 7 puanla 8. sırada haftayı bitirdi. Haftanın diğer müsabakasında; İnegöl Voleybol, deplasmanda Biga Çiçeklidede’yi 3-2 yendi. Gölcük İhsaniye ve Salihli Belediyesi, 15. haftayı dinlenerek geçirdi.

 

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“DAHA KÖTÜ NE OLABİLİR Kİ?”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Japonya hükümetinden PKK kararı!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY SAHİLİNDE TEMİZLİK ALARMI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Mete Gazoz Avrupa şampiyonu oldu
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
KAMUDA TASARRUF BAŞLATILDI!

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz