PERİLER YİNE FARKLI YENİLDİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
323
09 Aralık 2019 - 11:32
PERİLER YİNE FARKLI YENİLDİ

Yalova VİP Gençlikspor, ligin 11. haftasında deplasmanda lider İstanbul Üniversitesi’ne konuk oldu. Bu sezon kötü bir performans sergileyen temsilcimiz, farklı yenilgilerine bir yenisini daha ekledi ve parkeden 46 sayı farkla 104-58 mağlup ayrıldı.

 

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde ilimizi temsil eden Yalova VİP Gençlikspor, İstanbul deplasmanında umduğunu bulamadı. Alt sıralardan kurtulma savaşındaki ekibimiz, güçlü rakibi lider durumdaki İstanbul Üniversitesi’nden fark yedi. VİP, parkeden 104-58 gibi farklı skorla mağlup ayrıldı.

 

İlk yarıda vasatı aşamadık..

İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında temsilcimiz, iki periyotta da çift haneli sayıyı göremedi. İlk çeyreğe baskılı başlayan İstanbu Üniversitesi, 27-8 gibi farklı bir skor avantajı elde etti. İkinci periyotta da 26-7’lik üstünlüğü elinde bulunduran İstanbul temsilcisi, devre arasına 38 sayı farkla 53-15 mağlup girdi.

 

İkinci yarıda toparlansak da yetmedi..

İlk yarının aksine ikinci devrede daha istekli oyun oynamasına rağmen VİP, farkı kapamaya yetecek bir skora ulaşamadı. Üçüncü çeyrekte İstanbul Üniversitesi, 28-16’lık skor avantajı kurdu ve son periyota 50 sayı farkla 81-31 önde girmesini bildi. Maçın son çeyreğine rotasyonlu kadroyla çıkan İstanbul Üniversitesine karşı 27-23’lük üstünlük kuran VİP Gençlikspor, buna rağmen sahadan 46 sayı farkla 104-58 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla temsilcimiz, 11. maçında 9. yenilgisini aldı. 11. müsabakasında 10. halibiyetine ulaşan İstanbul temsilcisi ise liderlik koltuğundaki yerini korudu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz