PERİLER KABUSTAN UYANAMIYOR – Kent 77 TvKent 77 Tv
239
11 Aralık 2019 - 14:04
PERİLER KABUSTAN UYANAMIYOR

Kadınlar basketbolundaki temsilcimiz Yalova VİP Gençlikspor, 11. haftası geride kalan ligde küme düşme korkusu yaşıyor. Bu sezon sadece bir kez kazanabilen VİP, 9 mağlubiyet alarak kırmızı çizgi içerisinde bulunuyor.

 

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 2019-2020 sezonun 11. hafta maçları, geçtiğimiz hafta sonu oynandı. Ligde bir türlü istediği patlamayı yapamayan VİP Gençlikspor, İstanbul Üniversitesi deplasmanına çıktı. Şampiyonluğun en güçlü adayı konumundaki rakibine direnemeyen temsilcimiz, parkeden 104-58 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla VİP, 13 puan ve averajla yeniden son sıraya geriledi. 21 puandaki İstanbul temsilcisi ise liderliğini korudu.

 

Emlak Konut zirveyi takip ediyor..

Şampiyonluk adaylarından Emlak Konut, 11. haftada Bosna 34 deplasmanına çıktı. Kırklareli’nde rakibini zorlu geçen mücadele sonunda 57-51 mağlup eden Emlak Konut, 20 puanla ikinci sırada yer alıp zirve takibine devam etti. Zirveden kopmak istemeyen Mardin BŞB Başakspor, seyircisi önünde Sakarya Yükseliş’i 78-76 yendi. Bu sonuçla Mardin temsilcisi, 19 puanla üçüncü sırada haftayı kapattı.

 

Nesibe Aydın’a Gürespor engeli..

Şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Nesibe Aydın, sahasında Edremit Belediyesi Gürespor’a 66-59 mağlup oldu. Bu sonuçla Nesibe Aydın, 18 puan ve averajla dördüncü sırada kendine yer buldu. Haftanın diğer müsabakalarında; Bayraklı Belediyesi, İzmir derbisinde deplasmanda Urla Belediyesi’ni 78-63 yendi. Bursa BŞB, seyircisi önünde Antalya 07 Basketbol’u 70-51’lik rahat skorla geçti. Mersin Üniversitesi’nin sahasında Düzce Belediyesi’ni 95-52 gibi farklı skorla mağlup ettiği haftada Fenerbahçe Gelişim, evinde BOTAŞ Gelişim’e 69-62 boyun eğdi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz