PERİLER ÇIKIŞ ARIYOR – Kent 77 TvKent 77 Tv
198
31 Ocak 2020 - 8:56
PERİLER ÇIKIŞ ARIYOR

Kümede tutunma mücadelesi veren Yalova VİP Gençlikspor, sahasında Bilge Hastanesi Sakarya Yükseliş ile oynayacağı maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

 

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde ilimizi temsil eden VİP Gençlikspor, tarihinin en kötü sezonunu yaşadığı bu yıl, adeta kümede tutunmak için çırpınıyor. Aldığı kötü sonuçlarla ateş hattından bir türlü kurtulamayan perilerimiz, bu hafta sonu evindeki Sarkaya Yükseliş müsabakasını kazanmayı hedefliyor. Kendisi gibi düşüşte olan rakibiyle oynayacağı maçın hazırlıklarına devam eden Yalova VİP Gençlikspor, Sakarya temsilcisini yenmenin planını yapıyor.

 

Ölüm kalım maçımız…

VİP Gençlikspor ile Bilge Hastanesi Sakarya Yükseliş arasında 1 Şubat Cumartesi günü Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’te başlayacak. Bu müsabaka öncesinde temsilcimiz VİP, 22 puan ve averajla 15. sırada bulunuyor. 25 puandaki Sakarya Yükseliş ise 14. sırada haftaya girmeye hazırlanıyor. Ligin ilk yarısında Sakarya’da oynanan maçı Yeşil-Siyahlılar, 62-45’lik farklı skorla galip kapamıştı. Bu müsabakanın hem rövanşına hem de ateş hattının yukarısıyla farkın açılmaması için galibiyet için çıkacak VİP, seyircisi önünde kazanmayı arzuluyor.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz