PERİLER AVANTAJI KORUYAMADI (67-70) – Kent 77 TvKent 77 Tv
240
21 Aralık 2020 - 13:22
PERİLER AVANTAJI KORUYAMADI (67-70)
PERİLER AVANTAJI KORUYAMADI (67-70)
Yalova VİP Gençlikspor, ligin üçüncü haftasında İzmir deplasmanında Urla Belediyesipor’a konuk oldu. 3 periyotta da rakibi karşısında üstünlük kuran ve devre arasına 15 sayı farkla önde giren Turuncu-Morlular, son periyotta rakibine direnemeyince maçtan 3 sayı farkla 70-67 mağlup ayrıldı.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde play-off mücadelesi veren Yalova VİP Gençlikspor, üçüncü hafta müsabakaları kapsamında; Urla Belediyespor ile İzmir’de kozlarını paylaştı. Baştan sona üstün oynadığı maçın sonlarında geriye düşen Murat Başman’ın öğrencileri, kazanacağı mücadeleyi kaybederek taraftarını üzdü.
15 sayı farkla öndeydik..
İzmir 12 Eylül Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya çok iyi başlayan VİP Gençlikspor, üst üste sayılarla ilk çeyreği 21-13’lük skorla önde geçti. İkinci periyotta da üstünlüğünü koruyan ve farkı açan Turuncu-Morlular, 23-16’lık skor elde ederek devre arasına 15 sayı farkla 44-29 önde girmesini bildi.
Son periyotta düğüm çözüldü..
Mücadelenin üçüncü periyotu ile birlikte ekibimizde düşüş yaşandı. 15 sayılık fark yavaş yavaş erirken; ev sahibi Urla Belediyespor geri dönüşün sinyalini verdi. Üçüncü 10 dakikayı 20-13’lük avantajla geçen İzmir ekibi, farkı da 8 sayıya düşürüp son periyota 57-49 geride girmiş oldu. Son çeyrekte sıkı savunma ile temsilcimizi hataya zorlayan Urla, 21-10’lık skorla karşılaşmadan 70-67 galip ayrıldı. Bu sonuçla ligdeki üçüncü maçını da üstünlükle bitiren Urla Belediyespor, 6 puan ve averajla ikinci sıraya yükseldi. VİP Gençlikspor ise üçüncü maçında ikinci yenilgisini aldı.
4 oyuncuları çift haneye ulaştı..
Urla Belediyespor’da Seda Aydın ve Yağmur Kübra Taşar 18’er sayıyla galibiyette önemli rol oynadı. Marie Elise Benson da 15 sayıyla skora katkıda bulundu. Ev sahibinde Başak Altunbey de 10 sayı kaydederek çift haneye ulaşan dört isimden biri oldu.
Jordan, Nilay ve Sümeyya’nın sayıları yetmedi..
Temsilcimiz Yalova VİP Gençlikspor’da ise Chanita Jordan 17, Nilay Aydoğan da 16 sayılık performans ortaya koydu. Sümeyya Özcan da 12 sayılık katkı yapmasına rağmen; üç skorer oyuncumuzun sayıları, yenilgiyi önleyemedi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz