PAZAR, YABELTAŞ OTOPARK ALANINDA KURULACAK – Kent 77 TvKent 77 Tv
PAZAR, YABELTAŞ OTOPARK ALANINDA KURULACAK
716
03 Nisan 2020 - 9:22

Ülkemizde ve tüm Dünya’da önemli tedbirler alınan korona virüs ile mücadele kentimizde de tüm hızıyla devam ediyor. Hafta içi alınan kararla geçici bir süreliğine durdurulan pazaryerlerinin kurulması konusunda İl Hıfzıssıhha Meclis kararı ile yeni bir düzenlemeye gidildi.

02.04.2020 tarihinde toplanan meclis ilave tedbir ve koşullar uygulayarak pazaryerinin Rıhtım Caddesi YABELTAŞ Otopark alanında haftada 4 gün kurulmasına karar verdi. Alınan karar doğrultusunda Yalova Belediye Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışmalarına başladı.

Cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Çarşamba günleri kurulacak pazaryerinde sadece temel ihtiyaç malzemelerinin satışına izin verilecek. Tezgah aralıkları da yine 3 metre olacak. Vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda alışverişini yapması amacıyla alınan karar kapsamında haftada 4 gün kurulacak olan pazarın bu kez Rıhtım Caddesi YABELTAŞ Otopark alanında açılmasına karar verildi.

Daha önceden açıklanan genelgede de yer aldığı gibi açıkta satışı yapılan gıda ürünleri pazarcı esnafları tarafından hijyen kurallarına uygun olarak paketlenerek satışa sunulacak. Pazaryerleri en geç saat 19:00’da kapanmış olacak.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz