OKÇULUK İL SEÇMELERİ YAPILDI – Kent 77 TvKent 77 Tv
350
07 Ocak 2020 - 9:41
OKÇULUK İL SEÇMELERİ YAPILDI

Yalova Okçuluk İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 13-14 yaş erkek ve kız okçuluk seçmeleri gerçekleştirildi.

 

Yalova Okçuluk İl Temsilciliği’nin 2020 takviminde yer alan 13-14 Yaş (Erkek-Kız) seçmeleri sona erdi. Yalova genelinden birçok sporcunun kulüp ve ferdi olarak katıldığı organizasyona ise 90. Yıl Spor Salonu’nda yapıldı. Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon ve Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Murat Altıntaş da müsabakaları izleyerek sporcuların heyecanına ortak oldu. 13-14 yaş erkek yarışmaları sonrasında birinciliği Osman Kaan Akçaköse kazanırken ikinci Ömer Koç, üçüncü ise Muhammed Yıldıran oldu.

Kızlar kategorisinde ise kürsünün en üst basamağına Eslem Rümeysa Anaç çıkarken, ikinciliği Berra Doğan, üçüncülüğü ise Gökçe Polat kazandı. Derece elde eden sporculara madalyalarını Kalyon ve Altuntaş verdi. İlk 3’e giren sporcular Türkiye Okçuluk Federasyonu(TOF)’un 6-9 Şubat 2020 tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’nda Yalova’yı temsil etme hakkı kazandı.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz