Öğrenciler yeni akademik yılın ilk menüsünü belirledi – Kent 77 TvKent 77 Tv
17
21 Eylül 2023 - 9:07
Öğrenciler yeni akademik yılın ilk menüsünü belirledi

Anadolu Üniversitesi’nin sosyal medya hesabından yapılan “Menüyü Sen Belirle” anketiyle, yeni akademik yılın ilk menüsü öğrenciler tarafından seçildi.

Öğrenci dostu fiyatlarla üç öğün, besleyici menüler sunan Anadolu Üniversitesi, yemekhane hizmetlerinde öğrencilerini memnun edecek bir uygulamayı daha geçtiğimiz yıl hayata geçirmişti. Bu çerçevede yeni akademik yılın başlangıcı için sosyal medya hesaplarından gerçekleştirilen “Menüyü Sen Belirle” anketiyle, akademik yılın ilk öğle yemeği menüsü yine öğrencilerin tercihine sunuldu. Keyifli ve eğlenceli paylaşımlarla gerçekleşen anketin sonucunda oy çoğunluğuyla öğrencilerin belirlediği menüsü ezogelin çorbası, çıtır piliç, nohut (vejetaryen), şehriyeli pirinç pilavı ve ayran oldu.

Yeni akademik yılın açılışı olan 2 Ekim Pazartesi günü servis edilecek olan öğle yemeği menüsünün anketine 50 bine yakın öğrenci katılım gösterdi. Öğrencilerin oylamasına sunulan anket Anadolu Üniversitesinin resmî sosyal medya adresinden paylaşıldı. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ın girişimleriyle 2023-2034 akademik yılı boyunca devam edecek uygulama ile her ayın ilk günün menüsü öğrenciler tarafından belirlenecek. Öğrenciler, “Menüyü Sen Belirle” anketine Anadolu Üniversitesinin resmî sosyal medya hesabı üzerinden katılabilecek.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“DAHA KÖTÜ NE OLABİLİR Kİ?”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Japonya hükümetinden PKK kararı!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY SAHİLİNDE TEMİZLİK ALARMI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Mete Gazoz Avrupa şampiyonu oldu
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
KAMUDA TASARRUF BAŞLATILDI!

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz