NEREDEN NEREYE! – Kent 77 TvKent 77 Tv
261
11 Aralık 2019 - 11:27
NEREDEN NEREYE!

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde 10. hafta heyecanı geride kaldı. Ligin üçüncü haftasında zirveye oturan Semt77 Yalovaspor Basketbol, üst üste kötü sonuçlarla alt sıralara kadar geriledi.

 

 

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği Erkekler Basketbol Ligi’nde 10. hafta maçları tamamlandı. Zorlu karşılaşmaların oynandığı haftada temsilcimiz Semt77 Yalovaspor, sahasında Final Gençlik’e kaybederek adeta çöküş dönemine girdi.

 

Üçüncü haftada zirvedeydik..

Sezona müthiş bir başlangıç yapan Semt77 Yalovaspor, ilk üç haftada; Düzce Belediyesi, Anadolu Basket ve Merkezefendi Belediyesi maçlarını kazanarak liderlik koltuğuna oturdu. Ancak çabuk rehavete kapılan Yeşil-Kırmızılılar, daha sonra oynadığı dört müsabakayı da kaybetti ve zirveden uzaklaştı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni devirip yeniden çıkışa geçmesi beklenen temsilcimiz; geçtiğimiz hafta içerisinde deplasmanda Bandırma Kırmızı’ya kaybetti. Yeşil-Kırmızılı ekibimiz, son olarak hafta sonunda sahasında Final Gençlik ile karşılaştı. Parkeden 85-66 mağlup ayrılan Semt77 Yalovaspor, üçüncü haftada zirveye çıktığı ligde 10. hafta sonunda 13. sıraya kadar gerilemiş oldu. Yeşil-Kırmızılı temsilcimizin 10. hafta sonunda 14 puanı bulunuyor. Semt77 Yalovaspor’u yenen Final Gençlik ise 16 puan ve averajla 5. sıraya yükseldi.

 

Lider sürekli değişiyor..

Diğer yandan zorlu maratonda lider her hafta değişiyor. Çekişmeli geçen 2019-2020 sezonunda 10. haftada Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, sahasında Bornova Belediyesi ile karşılaştı. Fethiye, rakibini 75-70 mağlup ederek 18 puan ve averajla liderlik koltuğuna yerleşti. Zirve ortağı Petkimspor da evinde Düzce Belediyesi’ni 92-68’lik rahat skorla geçmesini bildi. Bu sonuçla İzmir temsilcisi, 18 puan ve averajla haftayı ikinci sırada noktaladı. Haftanın diğer müsabakalarında; Merkezefendi Belediyesi, Anadolu Basket deplasmanından 112-91’lik galibiyetle ayrıldı. Manisa BŞB, deplasmada Balıkesir BŞB’yi 82-78 ile geçti. Gemlik Basket, evinde Bandırma Kırmızı’yı 97-95 devirdi. Akhisar Belediyesi’nin sahasında Mamak Belediyesi’ni 85-85 mağlup ettiği haftada Konyaspor da seyircisi önünde Samsunspor’u 59-57 yenmesini bildi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz