MÜDÜR TOSUN’DAN İŞ ADAMI ORBAY TUNA’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
MÜDÜR TOSUN’DAN İŞ ADAMI ORBAY TUNA’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ
1.022
13 Mayıs 2020 - 12:02

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, eğitime katkılarından dolayı Yalova Group Yönetim Kurulu Başkanı Orbay Tuna teşekkür plaketi verdi.

Müdür Tosun, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kent 77 TV iş birliğiyle yayınlanan programlara desteklerini sunan iş insanı Orbay Tuna’yı ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi. Kent 77 Genel Yayın Yönetmeni Özgür Yıldız’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşma yapan Müdür Tosun, öğrencilerin ve Kent 77’nin yaklaşımının bu programları yapma konusunda kendilerini cesaretlendirdiğini anlattı. Tosun, programların hızlı bir şekilde planlandığını dile getirerek şöyle konuştu:
“Şu anda 8-9 programa yaklaştık. Bundan sonra da devam etme kararı alındı. Burada öğrencilerimizin velilerimizden gelen tepkiler çok güzel. Eğitimin sosyalleşme alanındaki bir çok noktasına değinmiş oluyoruz. Buna katkı sunan başta Kent 77 TV’ye, sponsor olan Orbay Tuna’ya çok teşekkür ediyorum. Bu noktadan sonra da yapacağımız eğitim programlarında da bu desteklerin artarak devam etmesini istiyoruz. Eğitim sadece devletin veya Milli Eğitim’in değil. Herkesin sahip çıkması, el vermesiyle, daha da büyüterek daha da kaliteli işleri başarabiliriz. Çocuklar bizim geleceğimiz. Çocuklara ne yapsak azdır.”
İş insanı Orbay Tuna ise bir Yalovalı olarak, kentimizin eğitim konusundaki başarısını takdirle izlediğini belirterek şunları kaydetti:
“Müdürümüz Ali Tosun’a, kadrosuna teşekkür ediyorum. İyi ki Yalova’da yaşıyoruz. Zor bir süreç. Bu zor süreci en iyi şekilde eğitim camiasıyla karşıladık. Çocuklarımızın emin ellerde olduğunu bile bile ilerliyoruz. Ailelerden bir ricam var. Devletimiz bu kadar çaba gösterirken onların da biraz daha gayret göstermelerini, çocuklarla yakaladıkları bir arada olma fırsatını daha pozitif değerlendirmelerini ve öğretmenlerimize katkıda bulunmalarını rica ediyorum.”

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz