MASTERLARIN GÖZÜ ŞAMPİYONLUKTA – Kent 77 TvKent 77 Tv
298
02 Ekim 2020 - 9:40
MASTERLARIN GÖZÜ ŞAMPİYONLUKTA

SEZON 20 KASIM’DA AÇILACAK!

 

Yalova master futbol takımı, 20 Kasım’da başlayacak Masterlar Konfederasyon Ligi’nde ilimizi temsil edecek. Yeşil-Kırmızılılar, çalışmalarını devam ettirirken; kadroda ise ilimiz futbolunun yakından tanıdığı isimler var.

 

Yalovalı eski futbolcu ve iş insanı Coşkun Eroğlu’nun kuruculuğunu ve başkanlığını yaptığı Yeşil Kırmızılı renklere sahip Yalova Master takımı Marmara Masterler Konfederasyon Ligi’nde gözünü şampiyonluğa dikti. 16 takımın deplasmanlı lig usulüyle mücadele edilecek Marmara Masterler Konfederasyon Ligi’nde ilk santralar 20 Kasım’da yapılacak.

 

Rakiplerinin korkulu rüyası olacak..

Oyuncu kadrosunda geçmişte Yalova’yı profesyonel liglerde başarıyla temsil eden İlkay Margılıçlı, Bilal Sezer, Orhan Bayraktar, Eren Özen, Volkan Taşkömür, Sedat Sanır, Volkan Çebi, Murat Gülbaba, Hüseyin Berber, Taner Demir gibi isimleri barındıran Yalova Master takımının teknik ekibinde ise Yalova futbolunun tanınan ve sevilen isimleri Faruk Yiğit, Selçuk Yiğitlik, Hakan Toroman ve Yalçın Tekin Çetin yer alıyor.

 

İlk santra 20 Kasım’da..

KOVİD-19 önlemleri kapsamında 20 Kasım’da başlayacak Marmara Masterler Konfederasyon Ligi öncesinde Yalova Master takımı, Çınarcık Master takımıyla 2, Menekşe Master, son olarak Amatör Saha-1’de Gemlik Master takımıyla hazırlık maçı yaptı. Oynadığı tüm hazırlık maçlarında göze hoş gelen futbol sergileyen ve sahadan kazanarak ayrılan Yalova Master Takımı Marmara Masterler Konfederasyon Ligi’ne hazırız mesajı verdi.

 

‘Spora gönül vermiş isimlerle hareket ediyoruz’..

Yalova Master Takımının Kurucu Başkanı Coşkun Eroğlu, “Yalova’mızı Marmara Masterler Konfederasyon Ligi’nde temsil etmeye hazırlanıyoruz. Yalova’da spora gönül vermiş isimlerle hareket ediyoruz. Futbolculuk döneminde Yalovaspor’da ter dökmüş arma aşkıyla mücadele etmiş isimleri şimdilerde Yalovaspor Master takımında topladık. İlkay Margılıçlı, Bilal Sezer, Orhan Bayraktar, Eren Özen gibi daha ismini sayamadığım birçok yıldız oyuncumuz kadromuzda yer alıyor. Teknik ekibimizde ise Faruk Yiğit gibi, Hakan Toraman gibi Selçuk Yiğitlik gibi Yalçın Tekin Çetin gibi futbolun önemli isimlerini bir araya getirdik. Sezon KOVİD-19 önlemleri noktasında 20 Kasım tarihinde start alacak. Amacımız Yalova’yı başarıyla temsil edip şampiyon olmak” ifadelerini kullandı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz