MADALYALARI TOPLADILAR – Kent 77 TvKent 77 Tv
351
13 Mart 2020 - 17:30
MADALYALARI TOPLADILAR

Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı sporcuları, 7-8 Mart tarihlerinde Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda yapılan Karate Ligi Şampiyonası’nda 36 kez kürsüye çıkarak adeta madalyaları silip süpürdü. Antrenör Halil İbrahim Yüksektepe’nin öğrencileri, turnuvadan 16 birincilik, 9 ikincilik ve 11 üçüncülükle ayrılarak toplamda 36 madalya elde etti.

 

 

Turnuvadan büyük başarı ile ayrıldıklarını belirten Çiftlikköy Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Halil İbrahim Yüksektepe, “Sporcularım elde ettikleri başarı ile Çiftlikköyümüze ve Çiftlikköy Belediyesporumuza büyük gurur yaşatmışlardır. Sporcularımı tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca bizlere desteklerini esirgemeyen ve daima yanımızda olan Çiftlikköy Belediye Başkanımız Sayın Ali Murat Silpagar ve Başkan Yardımcımız Abdurrahim Solmaz’a ve tüm kulüp yönetimimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Çiftlikköy damgası..

Turnuvada Çiftlikköy adına tatamiye çıkan Muhammed Miraç Öner minik erkekler katada birinciliğe ulaşırken, minik bayanlarda 40 kiloda Pınar Uzun, 30 kiloda Ceren Seven,  minik erkeklerde 40 kiloda Toprak Şenlik, 35 kiloda Taha Delihasan, 50 kiloda Gökay Sökmen, 45 kiloda Ümit Fikir, 40 kiloda Kerem Aydın ilk sırada yer aldılar. Yıldız erkekler kategorisinde de fırtına gibi esen Çiftlikköy karatecileri, Mevlüt Yiğit Kayhan ile 37 kiloda, Alperen Bozan ile 47 kiloda , UfukcanDelihasan ile 63 kiloda , Yiğit Yıldız ile 52 kiloda şampiyonluğa ulaştı. Yıldız bayanlarda Hilal Umurbek 54 kiloda , Rayet Hilal Özbayrak 35 kiloda birinciliğe uzanırken, Muhammed Ağır da 70 kilo genç erkekler ve kata kategorilerinde Çiftlikköy’e şampiyonluk kazandırdı.  Çiftlikköy Belediyespor karatecileri Arda Karpuz, Miraç Cundullah Karadeniz, Zeynep Özağıl, Burak Akgün, Khursudbaba Aliyev, İbrakhimMakkaev, Ümit İsmail Holoğlu, Neslihan Aydın, Ayşe Pınar Tetik kategorilerinde ikinciliği elde ederken, Ahmet Refik Çakır, Selinay Sökmen, Alper Yıldırım, EymenSıraç Garip, İsmail Akın, Muhammed Yusuf Karadeniz-, Toprak Şenlik, Bilal Hamza Yenigün, Ömer Egemen Sevim, Bilal Hamza Yenigün ve Eda Özgür üçüncülük kürsüsüne çıkan isimler oldu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz