LİDERE DİŞ GEÇİREMEDİK – Kent 77 TvKent 77 Tv
450
10 Aralık 2019 - 7:26
LİDERE DİŞ GEÇİREMEDİK

Çiftlikköy Belediyespor, ligin 10. hafta mücadelesinde deplasmanda namağlup lider Sakarya Voleybol ile karşı karşıya geldi. Kırmızı-Siyahlı takımımız, vasatı aşamadığı maçta güçlü rakibine diş geçiremedi ve fileden 3-0 boynu bükük ayrıldı.

 

 

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Bayanlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta play-off mücadelesi veren Çiftlikköy Belediyespor, 10. hafta müsabakaları kapsamında; Sakarya Voleybol’a konuk oldu. Güçlü rakibine karşı fazla varlık gösteremeyen Çiftlikköy, maçı 3-0 kaybetti ve bu sezonki üçüncü yenilgisini aldı.

 

Üç sette de kazanamadık..

Sakarya Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip iyi başladı. Yeşil-Siyahlılar, ilk seti 25-17’lik skorla aldı ve 1-0 öne geçti. İkinci sette de iyi oyun ortaya koyan ve Çiftlikköy’ü hataya zorlayan Sakarya temsilcisi, 25-18’lik skorla setlerde durumu 2-0 yaptı. Müsabakanın üçüncü ve son setinde de rahat oyun sergileyen Sakarya Voleybol, 25-14’lük skorla karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Sakarya temsilcisi, oynadığı 9. maçını da galibiyetle bitirip zirvedeki yerini korudu. Çiftlikköy Belediyespor ise 19 puanla üçüncü sırada haftayı noktaladı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz