“KURALLARA LÜTFEN UYALIM” – Kent 77 TvKent 77 Tv
“KURALLARA LÜTFEN UYALIM”
467
20 Mart 2020 - 6:11

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, koronavirüs ile ilgili yaptığı açıklamada, “İçinde bulunduğumuz bu süreçte bizlerden istenen kurallara lütfen uyalım” dedi.

Bağatar, yaptığı yazılı açıklamada, dünyamız küresel bir virüs salgınının etkisi altında olduğunu hatırlattı. Bağatar, hükümet ve ilgili  bakanlıkların haftalar önce uyguladıkları tedbirler sayesinde bu olumsuz süreci  diğer Avrupa ülkelerine nazaran çok daha iyi konumda yürütüldüğünü dile getirerek şunları kaydetti:

“İçinde bulunduğumuz bu süreçte bizlerden istenen kurallara lütfen uyalım. Umudumuzu, sevincimizi ve  en önemlisi morallerimizi yüksek tutmaya özen gösterelim. Yüce Rabbimizin izniyle bu kötü günleri çok yakın bir süre sonra geride bırakacağız. Belediyelerimiz ve tüm kurumlarımız hijyen açısından gerekenleri fazlasıyla yerine getirmektedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ilgili tüm Bakanlıklarımız  gerek sağlık gerekse ekonomi noktasında gece gündüz mefhumu gözetmeksizin ülkemizin refahı için çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir. Bu hassas günlerde başta sağlık personeli olmak üzere mesai saati gözetmeksizin görevi başındaki tüm kamu çalışanlarına teşekkür ediyorum. Süreci, zaruri haller dışında evlerimizden çıkmayarak daha çabuk atlatacağımıza inanıyor tüm halkımıza saygılarımı sunuyorum.”

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz