KUPADA KURALAR ÇEKİLDİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
281
05 Ekim 2020 - 10:50
KUPADA KURALAR ÇEKİLDİ

RAKİBİMİZ HALİDE EDİP ADIVARSPOR!

Ziraat Türkiye Kupası’nda yeni sezon statü değişikliği sonrasında kura çekimi gerçekleştirildi. Yapılan kura çekimi sonrasında Yalovaspor, ilk eleme turunda 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Halide Edip Adıvarspor (HEASK) ile eşleşti.

Ziraat Türkiye Kupası Müsabakaları Statüsü’nün Madde 2/A/a/2 ve Madde 2/A/b/2 maddelerine istinaden Ziraat Türkiye Kupası 1. ve 2. Eleme Turu eşleşmeleri Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Hamit Altıntop nezaretinde belirlendi. Misli.com 3. Lig’den 42 takımın katılacağı 1. eleme turu ile Misli.com 3. Lig’de diğer 25 takım ve 1. eleme turunu geçen 21 takım olmak üzere toplam 46 takımın yer alacağı 2. eleme turu kuralarının çekimine Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Profesyonel Kurul Genel Direktörü Tuncay Yanık ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın da katıldı.

13-14-15 Ekim’de..

Ziraat Türkiye Kupası’nda tek maç eleminasyon sistemine göre oynanacak 1. eleme turu müsabakaları 13,14 ve 15 Ekim, 2. eleme turu maçları da 20, 21 ve 22 Ekim tarihlerinde oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası programına göre Misli.com 3. Lig programında yapılacak değişiklikler en kısa süre içerisinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından duyurulacak.

İlk turdaki rakibimiz Halide Edip Adıvarspor..

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası’nda yapılan kura çekiminin ardından ilk eleme turu eşleşmeleri de belli oldu. Buna göre; Misli.com 3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Yalovaspor’un kupadaki rakibi, Misli.com 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Halide Edip Adıvarspor oldu. Yıllar önce liglerde de karşılaşan iki takım, bu kez kupa arenasında kozlarını paylaşacak.

Ligde iki maçta da yenilmiştik..

Bu arada kupanın ilk eleme turunda eşleşen temsilcimiz Yalovaspor ile İstanbul ekibi HEASK, daha önce liglerde iki kez karşılaştı. 2013-2014 sezonu Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele eden iki takım, ligin ilk yarısında Yalova’da kozlarını paylaşmış ve HEASK, sahadan 2-1 galip ayrılmıştı. İstanbul temsilcisi, ligin ikinci yarısındaki mücadeleyi de 5-1’lik skorla galip tamamlamış ve o sezon ligin 2. sırada bitirerek play-off’ların ardından 3. Lig’e yükselmişti.

Tur atlarsak rakibimiz Sultanbeyli Belediyespor..

Diğer yandan Yalovaspor, yıllar sonra yer alacağı kupa arenasında ilk eleme turunda İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor’u elemesi durumunda ikinci eleme turunda bir başka İstanbul ekibi Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaşacak. Misli.com 3. Lig 4. Grup’taki Sultanbeyli, ligde oynadığı ilk iki maçını da kaybederek grupta son sıraya yerleşti. İlk turdaki rakibimiz HEASK ise 2. Grup’ta bir galibiyet ve bir mağlubiyet ile 10. sırada bulunuyor.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz