Kupada ikinci tur programı açıklandı – Kent 77 TvKent 77 Tv
171
19 Ekim 2020 - 11:41
Kupada ikinci tur programı açıklandı

Yalovaspor’un da yer aldığı Ziraat Türkiye Kupası’nda ilk turun ardından ikinci tur eşleşmeleri ve programı açıklandı. Yeşil-Kırmızılı takımımız, 21 Ekim Çarşamba günü İstanbul’da Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaşacak.

 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği Ziraat Türkiye Kupası’nda ikinci tur programı, federasyonun resmi internet adresinden açıklandı. İlk tur sonrasında ikinci tur eşleşmelerinin de belli olmasıyla kupadaki ikinci tur programı açıklığa kavuştu.

 

Yarın başlayacak..

Diğer yandan Ziraat Türkiye Kupası’nda ikinci tur müsabakaları yarın başlayacak. 20, 21 ve 22 Ekim tarihlerinde oynanacak ikinci tur maçlarını kazanacak ekipler, üçüncü tura adlarını yazdıracaklar. İkinci turun ilk maçında Belediye Kütahyaspor, yarın saat 14.00’te sahasında Darıca Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. Bu müsabakanın ardından saat 17.00’de ise İçel İdmanyurduspor, evinde Payasspor ile kozlarını paylaşacak. Kupada günün kapanış müsabakasında; saat 20.00’de Bergama Belediyespor, Karşıyakaspor deplasmanına çıkacak.

 

Sultanbeyli-Yalovaspor maçı 21 Ekim Çarşamba..

Bu arada kupanın ilk turunda evinde Halide Edip Adıvarspor’u normal süresi ve uzatmaları 1-1 biten müsabakada penaltı atışları sonunda 6-4 mağlup ederek 10 yıl aranın ardından katıldığı kupada ikinci tura yükselen Yalovaspor, ikinci turda Sultanbeyli Belediyespor ile eşleşti. İki takım, 21 Ekim Çarşamba günü saat 13.30’da İstanbul Sultanbeyli Gölet Futbol Stadyumu’nda karşılaşacak. Bu maçı kazanacak takım, adını üçüncü tura yazdırmış olacak.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz