“KORONAVİRÜS SÜRECİNDEN SİYASİ RANT ELDE ETMEYE ÇALIŞIYORLAR” – Kent 77 TvKent 77 Tv
“KORONAVİRÜS SÜRECİNDEN SİYASİ RANT ELDE ETMEYE ÇALIŞIYORLAR”
745
02 Mayıs 2020 - 15:50

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet büyükgümüş, koronavirüs salgını sürecinde muhalefet partilerinin yalanlarla siyasi rant elde etmeye çalıştığını söyledi.

Büyükgümüş, Ülke TV’nin canlı yayınına konuk oldu. Koronavirüs salgını sürecinde Türkiye’nin önemli çalışmalara imza attığını ifade eden Büyügümüş, “Türkiye’nin yürüttüğü çalışmalar takdirle karşılanıyor. Türkiye son 20 yılda yaptığı atılımlarla bir çok alanda dünyaya destek olan bir ülke konumuna geldi. Sağlıkla ilgili girdiğimiz süreci çok iyi yönetmemiz, tüm dünyaya yardım yapmamızı sağladı. Bugün 57 ülkeye tıbbı yardımda bulunan bir Türkiye var. NATO, Avrupa dayanışmasından söz edeceksek örnek gösterecek tek Türkiye’nin tutumu. Milletimizin kararlığı dayanışmasıyla bu süreci daha iyiye götüreceğiz” diye konuştu.
Büyükgümüş, Türkiye koronavirüs sonrasında tarım ve turizm sektörü öne çıkacağını kaydetti.
Tüm dünyanın Türkiye’nin çalışmalarını gıptayla izlendiğini kaydeden Büyükgümüş, ülke için siysette ise bir rant çalışması yürüttüğünü dile getirerek şöyle konuştu:
“Yalan kampanyası söz konusu. Yurt dışından gelen vatandaşlarımız birilerinin akrabaları olduğu için getirildiği söyleniyor. Bunlar yalan. Kovid 19 ile ilgili başka yalanlar da atılıyor. Bunlar Sağlık Bakanlığımız tarafından düzeltildi. Kovid 19’dan ölenlerin kayda geçilmediği yalanı internette duruyor. Burada basına önemli görev düşüyor. Toplumsal dayanışmayı önemseyen herkese görev düşüyor.”
Türkiye’nin toplumsal dayanışmayla yürüttüğü bu süreci muhalefetin etkilemek istediğini söyleyen Büyükgümüş, yaşanan durumda CHP öncülüğündeki muhalefet partilerinin siyasal rant elde etmeye çalıştığını anlattı.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz