KONYA MESAİSİ BAŞLADI – Kent 77 TvKent 77 Tv
183
26 Şubat 2020 - 7:25
KONYA MESAİSİ BAŞLADI

Bornova Belediyespor’u devirerek play-off yolunda önemli avantaj yakalayan Semt77 Yalovaspor Basketbol, 21. haftada evinde oynayacağı Konyaspor müsabakası için çalışmalarına başladı.

 

 

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde ilk 9 mücadelesi veren Semt77 Yalovaspor, 21. haftada Konyaspor ile önemli bir maça çıkacak. Geçen hafta seyircisi önünde İzmir ekibi Bornova Belediyespor’u 65-55 mağlup eden Yeşil-Kırmızılı takımımız, üst üste dördüncü iç saha maçını da zaferle noktaladı. Play-off iddiasını sürdüren Semt77 Yalovaspor’da gözler, hafta sonunda Yalova’da oynanacak Konyaspor maçına çevrildi. Play-off sınırında bulunan rakibini devirip yükselişine devam etmek isteyen Semt77 Yalovaspor, zorlu maçın hazırlıklarına başantrenör Murat Yolcu yönetiminde başladı. 90. Yıl Spor Salonu’nda 28 Şubat Cuma gününe kadar çalışacak temsilcimiz, müsabakanın başlama saatini bekleyecek ve kampa girecek. Semt77 Yalovaspor ile Konyaspor arasında 29 Şubat Cumartesi günü Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda yapılacak müsabaka saat 16.00’da başlayacak. Bu karşılaşma öncesinde temsilcimiz, 29 puan ve averajla 11. sırada yer alıyor. 30 puandaki Konyaspor ise 9. sırada bulunuyor.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz