“Kişisel Güvenlik ve Suçtan Korunma” KONULARI ANLATILDI – Kent 77 TvKent 77 Tv
22
15 Ocak 2024 - 9:13
“Kişisel Güvenlik ve Suçtan Korunma” KONULARI ANLATILDI

Yalova İl Jandarma Komutanlığı “Kişisel Güvenlik ve Suçtan Korunma” konuları hakkında öğrenci ve ailelerine bilgi verdi.

“İçişleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan “Çocukların Eğitim Süreçlerinin Güvenliğine İlişkin Koruyucu, Önleyici Hizmet ve Tedbirlerin Arttırılmasına Yönelik İş Birliği Protokolü” ve  Yalova Valiliğinin talimatları doğrultusunda, Yalova İl Jandarma Komutanlığınca, okulların  çevresinde gerekli emniyet tedbirlerinin alınmasının yanı sıra “Kişisel Güvenlik ve Suçtan Korunma” konularında da öğrencilerimiz ile aileleri bilgilendirilmekte ve bilinçlendirilmektedir.

Bu kapsamda; 12 Ocak 2024 tarihinde Altınova Subaşı İlkokulu ve Ortaokulunda  Yalova İl J.K.lığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personeli tarafından öğrencilerimize “Kişisel Güvenlik ve Suçtan Korunma” konusunda bilgilendirme yapılarak “Jandarma Çocuk Dergisi” dağıtılmıştır.

Öğrenci ailelerimize yönelik olarak “KADES” Uygulaması ve “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında bilgilendirme yapılmıştır.”

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz