“Kılıç Yolu’nu görmeniz için bir kamyonun onlarca aracı biçmesini ve insanların ölmesini mi bekliyorsunuz?” – Kent 77 TvKent 77 Tv
9
09 Mayıs 2024 - 10:15
“Kılıç Yolu’nu görmeniz için bir kamyonun onlarca aracı biçmesini ve insanların ölmesini mi bekliyorsunuz?”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Türkiye’nin en büyük karayolu projesi İstanbul-İzmir Otoyolu’nu Yalova’ya bağlayan ana geçişlerinden olan Kılıç yolu hakkında TBMM’de söz alarak soru önergesi için açıklamalarda bulundu.

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, TBMM Genel Kurulu’nda defalarca randevu talebinde bulunduğu Ulaştırma Bakanı Sayın Uraloğlu’na seslenerek; “Kılıç Yolu’nu görmeniz için bir kamyonun onlarca aracı biçmesini ve insanların ölmesini mi bekliyorsunuz!”

Yalova İl Genel meclisinde bu sıkıntıyı defalarca dile getirdiğini de belirten Becan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Urasoğlu’nun yanıtlaması için TBMM Başkanlığına soru önergesi verdi.

Sosyal medya hesabından konuyla ilgi paylaşım yapan CHP Yalova milletvekili Tahsin Becan ; “Yalovalı hemşerilerimizin içi rahat olsun. Yalnız değilsiniz. Cumhuriyet Halk Partisi var, sorunları da biz çözeceğiz” dedi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“GELECEK NESİLLERİMİZİN ALTINOVA’SINI HEP BERABER İNŞA EDECEĞİZ”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA’DA COŞKU DOLU 19 MAYIS YÜRÜYÜŞÜ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA, KARDEŞ ŞEHİRDEN MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE 19 MAYIS COŞKUSU

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz