KENDİMİZE GELDİK – Kent 77 TvKent 77 Tv
211
14 Aralık 2020 - 14:34
KENDİMİZE GELDİK

Çiftlikköy Belediyespor, ligin 10. hafta mücadelesinde İzmir deplasmanına çıktı. Kırmızı-Siyahlılar, alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Özel Gelişim Koleji’ni 3-1 devirerek galibiyet hasretine son verdi.

Sigortashop Kadınlar Voleybol 1. Lig A Grubu’ndaki temsilcimiz Çiftlikköy Belediyespor, 10. hafta müsabakaları kapsamında Özel Gelişim Koleji ile kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen maçta gülen taraf, 3-1’lik skorla Kırmızı-Siyahlı ekibimiz oldu. Böylece Çiftlikköy, 9. maçında 7. galibiyetini elde etti. Mihrican Deviren’in talebeleri, 8 haftalık galibiyet hasretine de son vermiş oldu.

Öne geçtik, hemen yakaladılar..
İzmir Gelişim Koleji Kampusu’nda oynanan maçın ilk setinde büyük çekişme ve heyecan vardı. Kırmızı-Siyahlı takımımız, ilk seti 25-23’lük skorla önde kapadı ve 1-0 öne geçti. İkinci sette de kıran kırana bir mücadele yaşanırken; bu seti 25-22 alan Özel Gelişim Koleji, setlerde skoru 1-1 yaptı.

Maçı kopardık..
Setlerde skorun 1-1’e gelmesinin ardından rakibine göre daha istekli olan Çiftlikköy Belediyespor, üçüncü seti 26-24’lük skorla galip bitirdi ve tekrar öne geçti: 2-1. Karşılaşmanın dördüncü setini de 25-21 üstün tamamlayan Kırmızı-Siyahlı takımımız, maçtan 3-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla temsilcimiz, ikinci galibiyetini alarak puanını 6’ya yükseltti.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz