KAYTAZDERE’NİN HAKEMLİKTEKİ YÜKSELEN DEĞERİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
1.162
14 Eylül 2020 - 11:58
KAYTAZDERE’NİN HAKEMLİKTEKİ YÜKSELEN DEĞERİ

Yalova’nın Altınova ilçesine bağlı Kaytazdere beldesinde yaşayan futbol hakemi Melih Tan, genç yaşına rağmen hakemlik kariyerinde yükselen değer olarak gösteriliyor.

 

Yalova’da futbol hakemliği yapan Melih Tan, ilimiz hakemliğinin yükselen değerlerinden biri olarak göze çarpıyor. Son dönemlerdeki performansıyla yeni sezonda klasman yardımcı hakemliğine kadar yükselen genç hakem, ileriki yıllarda Süper Lig’e aday hakemlerimizden biri olarak gösteriliyor. Yalova’nın Altınova ilçesine bağlı Kaytazdere beldesinde yaşayan Melih, başarılı çıkışıyla Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı Merkez Hakem Kurulu’nun da dikkatini çekti. Genç hakemimiz, 2020-2021 sezonundan itibaren klasman yardımcı hakem olarak görev yapacak. Yalova’yı yıllardır klasman yardımcı hakemi olarak temsil eden Serdar İla ve Uğur Akalp’e yeni sezonda ilimizden Melih Tan da eşlik edecek. Genç hakemimizin ileriki dönemlerde üst klasmana yükselmesine kesin gözüyle bakılıyor.

 

Yalova’nın yeni Tugay Kaan Numanoğlu olmasına aday..

Bilindiği gibi; Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı Merkez Hakem Kurulu, 2020-2021 futbol sezonunda görev yapacak hakem ve gözlemcileri açıklamıştı. Böylelikle yeni sezon için terfi eden hakem ve gözlemcilerimizde belli olmuş oldu.  Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından hakem ve gözlemci klasmanları onaylandı. Yalova’nın yetiştirdiği değerlerden olan Tugay Kaan Numanoğlu, yeni sezonda da 47 kişilik üst klasman hakem grubunda yer aldı. Numanoğlu, 2020-2021 sezonunda da Süper Lig’de görev alacak. Yalova’nın genç hakemlerinden Melih Tan da yükselen değeriyle ileriki yıllarda ilimizin yeni Tugay Kaan Numanoğlu olması yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Güvenlik Görevlisi 1 Milyon Dolar ile Kayıplara Karıştı!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE MİNİKLER ÇEVRE MÜFETTİŞİ OLDU
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN, BAŞKAN GÜREL’İ ZİYARET ETTİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
OTOPARK 190 ARAÇ KAPASİTELİ OLACAK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ADİL YELE YAKAB BAŞKANI SEÇİLDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz