‘KAYBETMEYİ HİÇ DÜŞÜNMEDİK’ – Kent 77 TvKent 77 Tv
537
20 Şubat 2020 - 7:30
‘KAYBETMEYİ HİÇ DÜŞÜNMEDİK’

Tarihinde ilk kez kadınlar voleybolunda 1. Lig’e yükselmek için play-off oynamaya hak kazanan Çiftlikköy Belediyespor’da başarılı çalıştırıcı Mihrican Deviren, 3-2 kazandıkları Sakarya Voleybol maçıyla ilgili önemli açıklamlar yaptı. Kaybetmeyi hiç düşünmediklerini belirten tecrübeli antrenör, hedeflerinin play-off’larda en iyi sonuçları alarak üst kademeye yükselmek olduğunu dile getirdi.

 

 

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 2. Grup’ta ilimizi temsil eden Çiftlikköy Belediyespor, normal sezondaki son maçında evinde namağlup lider Sakarya Voleybol’u ağırladı. Kıran kırana geçen maçta tie-break sonunda rakibini 3-2’lik skorla mağlup etmesini bilen Kırmızı-Siyahlı ekibimiz, adını play-off’lara yazdırdı. Tarihinde ilk kez play-off oynama hakkı yakalayan Çiftlikköy Belediyespor, Mart ayında Denizli’de düzenlenecek play-off ilk kademesinde ilimizi temsil edecek.

 

‘Kaybetmeyi hiç düşünmedik’..

Geçtiğimiz hafta sonu mutlaka kazanması gereken maçta namağlup lider Sakarya Voleybol’u seyircisi önünde tie-break sonunda 3-2 devirerek play-off biletini alan Çiftlikköy Belediyespor’da büyük sevinç yaşanıyor. Maçla ve play-off ile ilgili değerlendirmede bulunan Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Mihrican Deviren, “Play-off için çok çalıştık. Gece gündüz çalışarak tarihimizde bu ilki gerçekleştirmek için mücadele ettik. Zor süreçte hep birlikte çaba sarf ettik. Sakarya karşısında da kaybetmeyi hiç düşünmedik. Sonuç olarak da play-off’lara gitmeye hak kazandık. Oyuncularımızı kutluyor, bizlerin yanında olan belediye başkanımıza, kulüp yöneticilerimize ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
AHMEDİYE GÖLETİ DEFNE KOKULARINA DOYACAK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
‘YALOVA BENİM KENTİMDİR’ ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ, VEKTÖRLE MÜCADELEYE HIZ VERDİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL SÖZÜNÜ TUTTU
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA’DA MARKETLERE SIKI DENETİM

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz