‘Karantinadan sonra istediğimiz dönüşü yapamadık’ – Kent 77 TvKent 77 Tv
220
24 Aralık 2020 - 14:18
‘Karantinadan sonra istediğimiz dönüşü yapamadık’

..”Biz kazanmaya da kaybetmeye de alışkınız.”

 

..”Daha iyi ve sıkı çalışmamız gerekiyor.”

 

Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Mihrican Deviren, geçtiğimiz hafta sona eren ilk yarıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, özellikle karantina süreci sonrasında istedikleri dönüşü yapamadıklarını ve kazanmaları gereken maçları kaybettiklerini dile getirdi. Deviren, yıllardan beri bu sporun içinde yer aldıklarını, kazanmaya da kaybetmeye de alışkın olduklarını bildirdi. Başarılı antrenör, ilk yarıda eksikleri gördüklerini, daha iyi ve sıkı çalışmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

 

Türkiye Sigortashop Kadınlar Voleybol 1. Lig A Grubu’nda ilk devreyi 2 galibiyet ve 9 mağlubiyetle bitiren Çiftlikköy Belediyespor’da başantrenör Mihrican Deviren, ilk devreyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İlk haftadaki galibiyetin ardından takımda ortaya çıkan koronavirüs vakaları nedeniyle zor günler geçirdiklerini hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, karantina sonrasında istedikleri dönüşü yapamamalarından yakındı.

 

‘Karantinadan sonra istediğimiz dönüşü yapamadık’..

Kırmızı-Siyahlıların tecrübeli çalıştırıcısı Mihrican Deviren, “12 Ekim’de başladığımız ilk yarıya Mehmet Erdem Marmara Akademi’yi sahamızda müthiş geri dönüşün ardından 3-2 mağlup ederek start vermiştik. Bu yılın en büyük sıkıntısı pandemiden dolayı talihsizlikler yaşadık. Uzun süre antrenman da yapamadık. Maçlarımız da tehir edildi. Karantinadan sonra dönüş zor oldu bizim için. Ben de dahil olmak üzere; takımımızda 6 kişi koronavirüse yakalandı. Hal böyle olunca da antrenmanlar sıkıntıya girdi. Kazanmamız gereken maçların çoğunu galibiyetle bitiremedik. Bu tabi benim için, takımım için çok üzücü bir durum oldu. Karantinadan sonra istediğimiz dönüşü bir türlü yapamadık. Mental olarak sporcularımız sıkıntı yaşadılar. Çünkü hiç virüse yakalanmayı beklemiyorduk. Hayatımız adeta ev ile salon arasında geçiyordu. Nereden geldiğini virüsün bilmiyoruz” dedi.

 

‘Biz kazanmaya da kaybetmeye de alışkınız’..

İlk devrede özellikle iyi oynadıkları maçlarda kaybettiklerini dile getiren Deviren, “Biz kazanmaya da kaybetmeye de alışkınız. Ancak İzmirspor deplasmanındaki maç akıllarda kaldı. Mutlaka kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. Onun dışında elimizden kaçırdığımız bir Göztepe maçı var. Karşıyaka müsabakası da var. Toparlandık ama devamını getiremedik. İlk yarının son haftasında oynadığımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı da bizim hatalarımızdan dolayı kaybettiğimiz bir mücadeleydi. Zor bir müsabakaydı. Sultanlar Ligi’nde oynayan oyuncuları da bulunduğu için bizim açımızdan gerçekten zor geçti. 16-16 ya da 19-19’a kadar mücadele ediyoruz; ancak ondan sonra tecrübe konuşuyor. Kaybettiğimiz maçların birçoğu da böyle olmuştur” ifadelerine yer verdi.

 

‘Daha iyi ve sıkı çalışmamız gerekiyor’..

İlk yarıda takımdaki eksiklikleri gördüklerini kaydeden tecrübeli antrenör, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Ligin ilk yarısında iyi çalıştık, demek ki daha iyi ve sıkı çalışmamız gerekiyor. Eksiklerimizi gördük. Bütün maçların görüntüleri elimizde mevcut. Bütün maçları sporcularımıza izin verdiğimiz 5 günlük süre içerisinde tek tek izleyeceğim ve nerelerde hata yaptığımızı bir kez daha kontrol edeceğim. İkinci yarı için önümüzde 4-5 haftalık bir zaman dilimi olacak. Hazırlıklarımıza da 4-5 gün sonra başlayacağız. Transfer konusunda tabii ki oyuncu almak istiyoruz ama pandemiden dolayı Sultanlar Ligi’nde takım sayısı fazla olunca bu kez 1. Lig’deki takımlar devre arası döneminde oyuncu bulmakta zorlanıyorlar. Transfer yapacağız, şuan ki kadromuzun üstüne katarak ikinci devreye gireceğiz. İkinci yarıda birbirinden önemli maçlarımız var. Özellikle hedef niteliğindeki mücadelelerimizi kazanarak yukarılara doğru tırmanmak istiyoruz. 3 takımın küme düşeceği grubumuzda son üç basamakta olmayacağımıza inanıyorum. Çünkü gerçekten bu ligi hak eden bir takımız. 10 yıldır liglerde yer alıyoruz ve iyi bir altyapımız mevcut. İnşallah ikinci devredeki reaksiyonla ligi orta sıralarda bitiririz.”

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz