Kaf-Kaf, liderliğini sürdürüyor – Kent 77 TvKent 77 Tv
14
24 Eylül 2023 - 8:32
Kaf-Kaf, liderliğini sürdürüyor

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka, son olarak deplasmanda Pazarspor’u 1-0 mağlup ederek puanını 9’a yükseltti ve liderliğini sürdürmeye devam etti.

Sezona Eynesil ve Amasyaspor FK galibiyetleriyle 2’de 2 yaparak başlayan Karşıyaka, bu hafta da deplasmanda Pazarspor’u 1-0 mağlup ederek puanını 9’a yükseltti ve liderliğini sürdürmeye devam etti. Yeşil-kırmızılılar, gelecek hafta Turgutluspor’u konuk edecek.

Efe Tatlı sakatlandı

Karagümrük’ten transfer edilen Efe Tatlı, Karşıyaka formasıyla ilk maçına Pazarspor müsabakasının 70. dakikasında çıktı. Karşılaşmanın son bölümlerinde girdiği hava topu mücadelesinde ayağını ters basan Efe, dizinden sakatlandı ve 86. dakikada yerini Fatih Taşdelen’e bıraktı. Kulüp doktorunun yardımıyla doğrudan soyunma odasına giden oyuncunun sağlık durumuyla alakalı Karşıyaka’dan yapılan açıklamada, “Pazarspor karşılaşmasında girdiği pozisyon sonucunda dizinden yaşadığı sorun nedeniyle oyundan çıkan Efe’nin ilk müdahalesi sağlık ekibimiz tarafından gerçekleştirilmiştir. Oyuncumuzun çekilecek MR sonrasında tedavisi ile ilgili süreçlere başlanacaktır” denildi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Karaderili termal şehri Yalova’yı spor turizminin merkezi yapıyor!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
DEAŞ TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ, SUBAŞI İLÇESİNCE YAKALANDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Fazlaca: Muhtarlarımızla işbirliği içindeyiz
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Fazlaca, 1 Mayıs Programına katıldı

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz