KADINLARIMIZIN HER ZAMAN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ – Kent 77 TvKent 77 Tv
KADINLARIMIZIN HER ZAMAN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ
495
08 Mart 2020 - 14:08

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Uğur Mumcu Kültür Merkezi önünde açılan stantta, sonrasında ise Bad Godesberg ve Gazipaşa Caddesi’nde karanfil dağıtarak kadınların gününü kutladı. 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Yalova Belediyesi tarafından Uğur Mumcu Kültür Merkezi önüne stant kuruldu. Kurulan stantta Başkan Vekili Mustafa Tutuk eşi Gökşen Şahin Tutuk ile birlikte kadınların gününü kutladı. Etkinliğe Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanları ve yöneticiler katıldı.

“Düzenlediğimiz etkinlikle kadınlarımıza küçük bir hediye takdim ederek günlerini kutlamak istedik” diyen Yalova Belediye Başkan Vekili Tutuk, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Dünya Kadınlar Gününü kutladığımız bu özel günde sevginin, saygının en yücesini hak eden kadınlarımızın şiddet, ayrımcılık, dışlayıcılık gibi uygulamalardan uzak, refah içinde mutlu bir toplumda yer bulmalarını temenni ettik. Yalova Belediyesi olarak bundan sonraki süreçte de her zaman kadınlarımızın yanında ve destekçileri olacağız.”

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz