Kadınlarda geri sayım – Kent 77 TvKent 77 Tv
434
26 Kasım 2020 - 13:51
Kadınlarda geri sayım

4 Aralık’ta başlayacak Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde geri sayım sürüyor. Temsilcimiz Yalova VİP Gençlikspor, ligin ilk haftasında deplasmanda Antalya 07 Basketbol ile karşı karşıya gelecek.

Yalova VİP Gençlikspor’un da yer aldığı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde yeni sezonun başlangıç tarihi ikinci kez değişmişti. 2020-2021 sezonunun ilk haftasının, 4-6 Aralık tarihleri arasındaki maçlarla oynanacağı açıklanmıştı. Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği Kadınlar Basketbol Ligi’nde yeni sezon heyecanı, 4 Aralık 2020 tarihinde start alacak. Daha önce 27 Kasım’da başlayacağı açıklanan lig, kupa organizasyonu sonrası takımlarda artan vakalar nedeniyle 4 Aralık’a ertelenmişti.

Vakalar arttı, lig ikinci kez ertelendi..
Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde düzenlenen Kadınlar Basketbol Federasyon Kupası müsabakalarında bazı takımlarda ve hakemlerde Kovid-19 testinin pozitif çıkması ve sonrasında artan vakalar nedeniyle Türkiye Basketbol Federasyonu, 2020-2021 sezonunun başlangıç tarihinde değişikliğe gitti. Daha önce 20 Kasım’da başlayacağı açıklanan lig maratonu, vakalar nedeniyle 27 Kasım’a ertelendi. Ancak kupa organizasyonu sonrasında takımlardaki pozitif vakaların iyice artış göstermesi ve karantina süreci nedeniyle Türkiye Basketbol Federasyonu, Kadınlar Basketbol Ligi’nin 4 Aralık 2020 tarihinde başlatılmasını kararlaştırmıştı.

Antalya deplasmanıyla start veriyoruz..
Öte yandan Federasyon Kupası’nda grubundan çıktıktan sonra çeyrek finalde Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne yenilerek elenen Yalova VİP Gençlikspor, yarı final ve final şansını kaçırmıştı. Turuncu-Morlularda başantrenör Murat Başman ile 5 oyuncunun testlerinin pozitif olduğu ortaya çıkmış ve turnuva sonrası antrenmanlara ara verilmişti. Federasyonun ligi ertelemesi sonrasında VİP Gençlikspor, ilk haftada Antalya 07 Basketbol deplasmanında oynayacağı maç ile yeni sezonun başlangıcını resmen yapmış olacak. Bu karşılaşma için hazırlanan Turuncu-Morlularda karantinası sona eren başantrenör Başman ve sporcular da antrenmanlarda yer almaya başladı.

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz