KADINLARDA EMLAK KONUT AMBARGOSU – Kent 77 TvKent 77 Tv
213
16 Ocak 2020 - 13:09
KADINLARDA EMLAK KONUT AMBARGOSU

Yalova VİP Gençlikspor’un da yer aldığı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde ikinci yarı, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla başladı. Yalova’da temsilcimiz VİP’i farklı geçen Emlak Konut, ligdeki liderliğini sürdürdü.

 

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde ikinci yarı, 16. hafta karşılaşmalarıyla başladı. Temsilcimiz VİP Gençlikspor’un da mücadele ettiği ve kümede kalma savaşı verdiği ligin 16. haftasında ekibimiz, lider Emlak Konut’u ağırladı. Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı İstanbul temsilcisi, 96-63 gibi farklı skorla kazandı. Bu sonuçla Emlak Konut, 29 puan ve averajla liderlik koltuğundaki yerini korudu. VİP ise 19 puan ve averajla 15. sırada haftayı küme düşme potasında kapattı.

 

İstanbul Üniversitesi sürprize izin vermedi..

Şampiyonluk adaylarından İstanbul Üniversitesi, sahasında Bilge Hastanesi Sakarya Yükseliş ile kozlarını paylaştı. İstanbul temsilcisi, sürprize izin vermeyip parkeden 78-69’luk üstünlükle ayrıldı. Bu sonuçla İstanbul Üniversitesi, 29 puan ve averajla ikinci sırada yer alıp zirve takibine devam etti. Sakarya Yükseliş de 22 puan ve averajla 12. sırada kendine yer buldu.

 

Urla fırsat tepti..

Temsilcimiz VİP Gençlikspor ile beraber kümede kalma mücadelesi veren Urla Belediyesi, VİP’in kaybettiği haftada fırsat tepti. İzmir ekibi, evinde Nesibe Aydın’a 64-52’lik skorla boyun eğdi. Bu sonuçla Urla, 19 puan ve averajla ligin son sırasından kurtulamadı. Nesibe Aydın ise 27 puan ve averajla üçüncü sırada yer aldı. Haftanın diğer müsabakalarında; Antalya 07 Basketbol, evinde Fenerbahçe Gelişim’i 68-59 devirdi. 1881 Düzce Belediyesi de taraftarı önünde Bayraklı Belediyesi’ni 64-58 ile g eçti. BOTAŞ Gelişim, Bursa Büyükşehir Belediyesi deplasmanında farklı kazanıp rakibini 67-39 mağlup etti. Gürespor, Mersin Üniversitesi deplasmanından 70-61’lik galibiyetle ayrıldı. Mardin BŞB Başakspor, Bosna34’ü Kırklareli’nde 78-62 yenmesini bildi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“DAHA KÖTÜ NE OLABİLİR Kİ?”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Japonya hükümetinden PKK kararı!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY SAHİLİNDE TEMİZLİK ALARMI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Mete Gazoz Avrupa şampiyonu oldu
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
KAMUDA TASARRUF BAŞLATILDI!

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz