KADIKÖY, BUCA'YI GÖZÜNE KESTİRDİ – Kent 77 TvKent 77 Tv
286
21 Şubat 2020 - 7:30
KADIKÖY, BUCA’YI GÖZÜNE KESTİRDİ

Ligde inişli çıkışlı grafik çizen Kadıköyspor, 19. haftada evinde kozlarını paylaşacağı Bucaspor mesaisini aralıksız sürdürüyor.

 

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta üst sıralara doğru tırmanmak isteyen Kadıköyspor, hafta sonu sahasında İzmir ekibi Bucaspor ile karşı karşıya gelecek. Son haftalarda inişli çıkışlı performans ortaya koyan Kadıköyspor, teknik patron Teoman Parıltan yönetiminde Bucaspor’u eli boş göndermeyi hedefliyor. Geçen hafta İstanbul deplasmanında Bağcılarspor’a tek golle mağlup olan Kırmızı-Siyahlılar, kümede tutunmak için umudu azalan Bucaspor karşısında hata yapmak istemiyor.

 

Amatör Saha 1’de..

Kadıköyspor ile Bucaspor arasında 23 Şubat Pazar günü Yalova Amatör Saha 1’de yapılacak müsabaka saatler 14.00’ü gösterdiğinde start alacak. Pazar günkü maç öncesinde Kırmızı-Siyahlı temsilcimiz Kadıköy, 18 puanla 10. sırada bulunuyor. 8 puandaki Bucaspor ise ligin son sırasında yer alıyor. İki takım arasında ligin ilk yarısında İzmir’de oynanan mücadele 1-1’lik eşitlikle sona ermişti. Ateş hattının yukarısında olmasına rağmen kalan haftalar için henüz yerini netleştiremeyen Kadıköyspor, Bucaspor karşısında kazanarak rahat nefes almak ve yukarılara doğru tırmanmak istiyor.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz