JANDARMADAN KADINLARA JEST – Kent 77 TvKent 77 Tv
JANDARMADAN KADINLARA JEST
1.179
08 Mart 2020 - 16:44

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Yalova İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tarafından Yalovalı kadınlara karanfil dağıtıldı.  

 

Yalova Star AVM’de stant kuran Yalova İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kadınlara karanfil taktim etti. Açılan stantta ise kadınlara yönelik şiddet konusunda bilgilendirmede bulunan ekipleri, çocukları da unutmayıp onlara da Jandarma boyama kitabı hediye etti.

Burada Kent 77 TV mikrofonuna konuşan Jandarma Kıdemli Üst Çavuş Burcu Özüt, 14 yıldır bu meslekte olduğunu anlatı.  Mesleğini gururla yaptığını ifade eden Özüt, “Ben jandarmayım aynı zamanda anneyim, aynı zamanda da kadınım ve erkek arkadaşlarımızdan hiçbir farkımız olmadan bu zamana kadar görev yaptık. Çeşitli birimlerde çalıştık. Kadın olmak bizim için tabi ki zor. Her zaman her yerde zor ama biz gururla yapıyoruz, destekle yapıyoruz. Hiçbir sıkıntı yaşamadan anlımızın akıyla bize verilen görevlerin üstesinden gelmeye çalışıyoruz” dedi.

Özüt, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde İl Jandarma Komutanlığı olarak Yalovalı kadınların yanında olmak istediklerini belirterek, “Bir karanfille mutlu etmek istedik. Çünkü, kadınlar çiçektir ve çiçek küçük bir hediye olsa da biz kanları bundan mutlu oluyoruz.  Her zaman jandarma olarak kadının yanındayız. Bizi her yerde gördüğünde gülümseyen sizinle gurur duyuyoruz diyen kadınlar görüyoruz. Emin olun biz de onlarla gurur duyuyoruz. Gücümüz yettiğince kanımızın son damlasına kadar da her zaman kadınlarımızın teşkilatımızın yanında olacağız” diye konuştu..

Etkinlikte vatandaşlar ise kadın jandarmalarla gurur duyduklarını söyledi.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz