ISPARTA MESAİSİ BAŞLADI – Kent 77 TvKent 77 Tv
256
01 Aralık 2020 - 10:12
ISPARTA MESAİSİ BAŞLADI

Erbaaspor’a tek golle kaybederek yenilgi serisini sürdüren Yalovaspor, 12. haftada yarın deplasmanda oynayacağı Isparta 32 Spor maçının hazırlıklarına başladı.

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta ilimizi temsil eden Yalovaspor, yarın Isparta 32 Spor deplasmanına çıkacak. Bu sezon oynadığı 9 karşılaşmada 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 2 puanla son sırada bulunan Yeşil-Kırmızılı takımımızın iki maçı da eksik. Son haftalarda yükselişe geçen Isparta 32 Spor deplasmanında mücadele verecek Yalovaspor, bu karşılaşma için topbaşı yaptı. KOVİD-19 karantinası nedeniyle 14 eksik oyuncuyla Isparta mesaisine başlayan Yeşil-Kırmızılı takımımızda son yapılacak testlerin ardından negatife dönen oyuncu sayısının artması bekleniyor. Pozitif test sayısı 14’ün altına düştüğü takdirde temsilcimizin Isparta ile yapacağı müsabaka ertelenecek.

 

13.00’te start alacak..

Diğer yandan Isparta 32 Spor maçına hazırlanan Yalovaspor, bugün bu kente gidecek ve kampa girecek. Son yapılacak testlerin ardından negatife dönecek oyuncu olduğu takdirde bu isimler de yapacağı antrenmanla maç kadrosuna dahil edilebilecek. Isparta 32 Spor ile Yalovaspor arasında yarın Isparta Atatürk Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 13.00’te başlayacak. Bu müsabaka öncesinde temsilcimiz, 2 puanla grupta son sırada. Isparta ise 15 puanla 8. sırada haftaya girmeye hazırlanıyor.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz