İPLER BİZİM ELİMİZDE! – Kent 77 TvKent 77 Tv
222
06 Mart 2020 - 16:57
İPLER BİZİM ELİMİZDE!

 

Temsilcilerimiz Yalovaspor ile Kadıköyspor’un da yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta 20. hafta maçları tamamlandı. Şampiyonluk yarışındaki ekibimiz Yalovaspor, sahasında Atlasspor ile golsüz berabere kalarak aynı puandaki Çiğli’ye liderliği kaptırdı. Yeşil-Kırmızılılar, İzmir temsilcisinin sadece üç gol gerisinde bulunuyor.

 

 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta 20. hafta müsabakaları, geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Birbirinden çekişmeli karşılaşmaların oynandığı haftaya lider giren Yalovaspor, evinde Atlasspor ile kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen maçta oyun genelinde üstün olan Yeşil-Kırmızılılar, 90 dakika sonunda rakibine diş geçiremeyince mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi. Bu sonuçla Yalovaspor, 48 puan ve averajla ikinci sıraya geriledi. Atlasspor ise 28 puanla 8. sırada kendine yer buldu.

 

Kadıköy 1 puana razı..

BAL’daki bir diğer Yalova takımı Kadıköyspor, deplasmanda Küçükyalı Yelkenspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı-Siyahlılar, rakibiyle 0-0 berabere kalıp Yalova’ya 1 puanla döndü. Bu sonuçla Kadıköy, 19 puanla 10. sırada  haftaya nokta koydu. 18 puandaki Küçükyalı Yelkenspor ise 11. sırada yer aldı.

 

İzmir derbisi Çiğli’nin..

Diğer yandan İzmir derbisinde Yalovaspor’un şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Çiğli Belediyespor ile İzmirspor karşılaştı. 75. dakikaya kadar golsüz devam eden maçı Kırmızı-Siyahlı ekip Çiğli, 2-0’lık skorla galip kapadı. Bu sonuçla Çiğli, 48 puan ve averajla liderlik koltuğunu ele geçirdi. 31 puandaki İzmirspor da beşinci sırada haftayı bitirdi.

 

Beşyüzevler’e İlimtepe engeli..

Ligde zirvenin gerisine düşen ve şampiyonluk yarışına da büyük ölçüde havlu atan Beşyüzevlerspor, deplasmanda İlimtepe Kullar 1975 Spor’a tek golle boyun eğdi. Haftanın diğer maçlarında; Bağcılarspor, evinde Torbalıspor’u 6-0 ile geçti. Gol düellosuna sahne olan karşılaşmada Gebzespor, sahasında Sultangazispor ile 2-2 berabere kaldı. Son haftaların formda ekibi Bucaspor da evinde Çayırovaspor’u 5-0 gibi farklı skorla geçti.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz