İDLİB ŞEHİTLERİNİ UNUTMADILAR! – Kent 77 TvKent 77 Tv
223
03 Mart 2020 - 7:19
İDLİB ŞEHİTLERİNİ UNUTMADILAR!

 

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), ligin 19. hafta  mücadelesinde konuk ettiği Tuzla Belediyesi Engelliler Spor Kulübü’nü farklı geçti. Temsilcimiz sahadan 34 sayı farkla 81-47 galip ayrıldı.

 

DowAksa’nın sponsorluğunda Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), 18. hafta maçında Tuzla Belediyesi Engelliler Spor Kulübü ile kozlarını paylaştı. Takımımız rahat bir oyunun ardından sahadan 34 sayı farkla 81-47 üstün ayrılmasını bildi.

 

‘BAŞIMIZ SAĞOLSUN’ pankartı açtılar..

YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç, Suriye’nin İdlib bölgesindeki hava saldırısı sonucu askerlerimizin şehit düşmesi nedeniyle galibiyete sevinmediklerini söyledi. Erkoç, “İdlib’te şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Türk Milleti olarak acımızın büyük olduğu böyle bir günde kazanmak bizim için hiçbir anlam taşımıyor. Allah milletimize böyle acılar bir daha yaşatmasın” ifadelerini kullandı. Maçın devre arasında iki takım oyuncuları, saha içinde Türk Bayrağı bulunan ve üzerinde ‘Başımız sağolsun’ yazılı pankart açtılar. Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan maça iyi başlayan YOSK, ilk çeyreği 22-10 önde kapattı. İkinci periyotta da 24-8’lik skor bulan Yeşil-Kırmızılı takımımız devre arasına 46-18 önde girdi. Üçüncü çeyrekte de oyun üstünlüğünü devam ettiren YOSK, 25-10’luk skorla son periyota 71-28’lik skor avantajıyla önde girmesini bildi. Maçın son çeyreğinde temsilcimizde yedek oyuncular şans buldu. Bu çeyreği 19-10 geride tamamlamasına rağmen YOSK, müsabakadan 34 sayı farkla 81-47 galip ayrıldı ve ilk 3 şansını devam ettirdi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz