‘HEDEFİMİZE DOĞRU İLERLİYORUZ’ – Kent 77 TvKent 77 Tv
428
10 Mart 2020 - 7:14
‘HEDEFİMİZE DOĞRU İLERLİYORUZ’

Ligin 19. haftasında evinde Engelsiz Gaziantep’i 66-55’lik skorla devirerek ilk 3 yolunda önemli avantaj yakalayan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nde (YOSK) başarılı çalıştırıcı Murat Saltan, önemli açıklamalarda bulundu. Hedeflerine doğru ilerlediklerini söyleyen Saltan, kalan haftaları da kazanıp Süper Lig’e yükselmek istediklerini söyledi.

 

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun düzenlediği Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden YOSK, 19. hafta maçları kapsamında sahasında Engelsiz Gaziantep ile kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen müsabakayı tecrübesiyle 11 sayı farkla 66-55 galip kapayan Yeşil-Kırmızılı takımımız, Süper Lig yolunda da önemli virajı geçti.

 

‘Hedefimize doğru ilerliyoruz’..

66-55 kazandıkları Engelsiz Gaziantep maçı sonrasında konuşan YOSK Başantrenörü Murat Saltan, “Ligde önemli maçlarımız var. Bunlardan birisi olan Engelsiz Gaziantep karşısında zor da olsa kazanmasını bildik. Oyuncularımı galibiyetten dolayı kutluyorum. Önümüzde çok önemli 3 karşılaşmamız daha var. Bunları da kazanıp Süper Lig bileti kapmak istiyoruz. Hedefimize doğru ilerliyoruz ve inşallah Süper Lig ipini göğüsleyenlerden biri biz oluruz” ifadelerini kullandı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz