HASRET 10 MAÇA ÇIKTI – Kent 77 TvKent 77 Tv
271
25 Şubat 2020 - 8:37
HASRET 10 MAÇA ÇIKTI

Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan ve küme düşmesine artık kesin gözüyle bakılan Yalova VİP Gençlikspor, ligdeki son 10 maçında da rakiplerine boyun eğdi.

 

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz Yalova VİP Gençlikspor, geçtiğimiz hafta evinde Nesibe Aydın’a 51 sayı farkla 104-53 boyun eğdi. Bu sonuçla perilerimiz, küme düşme potasında iyice demir attı. Bu sezonki kötü performansıyla taraftarını üzen VİP Gençlikspor, ligde sadece üç kez kazanabildi. Evinde Edremit Belediyesi Gürespor, deplasmanda Urla Belediyesi ve yine sahasında Mersin Üniversitesi’ni mağlup eden VİP, son haftalarda ise üst üste kötü sonuçlar aldı.

 

10 maçtır kazanamıyoruz..

Kadınlar basketbolundaki temsilcimiz VİP, bu sezon son 10 karşılaşmada da sahadan mağlup ayrıldı. Sırasıyla; Bursa BŞB, Düzce Belediyesi, Antalya 07 Basket, Emlak Konut, Bayraklı Belediyesi, BOTAŞ Gelişim’e boyun eğen VİP, ikinci yarıya da istediği başlangıcı yapamadı. Gürespor, Sakarya Yükseliş, Mardin BŞB Başakspor ve Nesibe Aydın müsabakalarında sahadan yenik ayrılan VİP, 25 puan ve averajla ligin 15. sırasında yer alıyor.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz