GÜZELLİK MERKEZLERİNDE BAYANLARIN EN ÇOK TERCİH ETTİĞİ İŞLEM NELER ERKEKLERİN EN ÇOK TERCİH ETTİĞİ İŞLEMLER NELER? – Kent 77 TvKent 77 Tv
GÜZELLİK MERKEZLERİNDE BAYANLARIN EN ÇOK TERCİH ETTİĞİ İŞLEM NELER ERKEKLERİN EN ÇOK TERCİH ETTİĞİ İŞLEMLER NELER?
902
03 Mart 2020 - 11:02

Kadınların en sıkı dostlarından biri güzellik salonlarıdır. Her kadın güzellik salonuna gitmek ve kendini biraz şımartmak ister. Böylece hem kendini daha bakımlı hisseder hem de hayatın stresinden kısa bir süreliğine de olsa uzaklaşmış olur. Kadınlar hangi güzellik salonuna gideceğini çeşitli kriterlere göre belirler. Bazen güzellik salonunun konumunun merkezi olması kişiyi cezbeder, bazen de belli bir işlem için güven duyulan uzmanların merkezde çalışıyor olması.

En çok konuşulanlar arasında erkeklerin güzellik merkezine gidip gitmemeleri. Erkeklerin en çok sorunu kıllı olmaları nedeniyle güzellik merkezlerini tercih ediyor. Erkeklerin en çok yaptırdığı işlemler arasında lazer epilasyon geliyor. Özellikle yanak bölgesi, boyun bölgesi ve ense bölgesi ya da spor yapan erkeklerde vücut bölgeleri sıkça tercih ediliyor.

Kent77 Tv olarak Yalova merkezde olan Nirvana Estetik ve Güzellik Merkezine giderek bu soruların cevaplarını uzmanlardan öğrendik.
Nirvana Estetik ve Güzellik Merkezi Genel Müdürü olan Uzman estetisyen Ezgi Geçkin konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Uzman Geçkin yaptığı açıklamada; “Estetik ve güzellik merkezinde 4 yıldır çalışıyorum. Uzman estetisyenim ve aynı zamanda kalıcı makyaj uzmanıyım. Burada kadromuzla birlikte uzman estetisyenlerimiz ve halkla ilişkiler departmanımız ile birlikte lazer epilasyon, cilt bakımı, kalıcı makyaj, medikal estetik, botoks, dolgu gibi hizmetler vermekteyiz. Birçok şubemiz var. Bolu, Düzce, Sakarya şuan İstanbul’a şube açma içerisindeyiz. Genel olarak estetik ve güzellik adına kabul görmüş sonuçlarına emin olduğumuz tüm güzellik işlerini merkezimizde ve diğer tüm şubelerimizde gerçekleştirmekteyiz. Ana işlemimiz lazer epilasyonu aslında Yalova bölgesinde Nirvana ile tanıdı diyebilirim. İnsanların lazer epilasyona karşı çok fala bilinçsizliği ve önyargısı vardı. Biz fiyat anlamında bunu insanlara ulaşabilir kıldığımızdan dolayı ve herkese hitap ettiğimizden dolayı lazer epilasyonu biraz daha yaygınlaşmaya ve kabul görmeye başladı. Bu sayede çeşitli sahip olduğumuz cihazlarla her insan tenine her kıl tipine göre hizmet vermekteyiz. Şuan yaygın olarak en çok lazer epilasyon gerçekleştirilmektedir. Erkeklerin sıkça tercih ettiği işlem lazer epilasyon. Özellikle yanak bölgesi, boyun bölgesi ve ense bölgesi ya da spor yapan erkeklerde vücut bölgeleri sıkça tercih ediliyor. Aynı zamanda cilt tedavileri leke bakımları akne tedavileri botoks işlemleri yine erkeklerin sıkça tercih ettiği işlemlerdir.” İfadelerini kullandı.

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz