GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUSUNUZ! – Kent 77 TvKent 77 Tv
470
12 Şubat 2020 - 8:14
GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUSUNUZ!

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, ligin 15. haftasında sahasında namağlup lider KKTC Girne Amerikan Üniversitesi ile karşılaştı. Temsilcimiz, bir ara 11 sayılık avantaj elde etmesine rağmen özellikle hakemlerin kötü yönetimi ve skorer oyuncusu Şuayip Kablan’ın son periyot oyundan atılmasıyla rakibine diş geçiremedi. Yeşil-Kırmızılılar, müsabakayı 76-71’lik mağlubiyetle kapadı.

 

AKKİM’in sponsorluğunda Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, 15. hafta maçında evinde yenilgisiz lider KKTC Girne Amerikan Üniversitesi ile karşılaştı. Müsabakada 11 sayılık üstünlük avantajını koruyamayan takımımız, son çeyrekte rakibine boyun eğince karşılaşmayı 5 sayı farkla 76-71 kaybetti. Ligde ilk 3 mücadelesi veren ve Süper Lig’e yükselmek isteyen YOSK, 15. haftada seyircisi önünde KKTC Girne Amerikan Üniversitesi ile kozlarını paylaştı.

 

Protokol ve taraftarlar ilgi gösterdi..

Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı; Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Defterdarı Mustafa Karadeniz, Yalova Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Gemalmaz, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Ak Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü, Ak Parti Gençlik Kolları Başkani Fatih Şahin,Yalova Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ümit Yılmaz, YOSK Asbaşkanı Faruk Törü, Yalovaspor Başkanı Onay Tuna, Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Şeref Tali, Yalova Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Suat Parıldar, Spor Hizmetleri Müdürü Murat Altuntaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal, Türkiye Kamu-Sen Yalova Şubesi Başkanı Mustafa Deviren, Çiftlikköy Diriliş Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Metin Bedir, Yalova Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü İmran Biber ve çok sayıda sporsever izledi.

 

11 sayılık avantajı koruyamadık..

İlk periyotta 19-17 geride olan YOSK, ikinci çeyrekte 24-21’lik üstünlük kurunca devre arasına 41-41 önde girdi. Üçüncü periyotta 15-10’luk skor elde eden temsilcimiz, bir ara maçta 11 sayılık avantaj yakalamasına rağmen 55-50 önde girdiği son periyotu Şuayip Kablan’ın da 5 faulle atılmasıyla kaybetti. 26-16 geride kapadığı periyot sonunda YOSK, sahadan 76-71 mağlup ayrılmış oldu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz