FUTSALIN ŞAMPİYONLARI – Kent 77 TvKent 77 Tv
252
08 Ocak 2020 - 13:39
FUTSALIN ŞAMPİYONLARI

Yalova İl Okul Sporları Gençler Futsal İl Birinciliği maçları, final grubu karşılaşmalarının ardından sona erdi. Turnuvada şampiyonluğu kazanan Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ilimizi okul sporları bölge şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Gençler Futsal İl Birinciliği Müsabakaları, 90. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Nefes kesen maçlar sonrasında final grubuna yükselen ekipler arasındaki mücadeleler, büyük çekişmeye sahne oldu. Final müsabakalarının ardından şampiyon, Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. İkinciliği ise Altınova Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi elde etti. Turnuvada üçüncülük kupası da Sosyal Bilimler Lisesi’ne gitti. Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi de dördüncülükle yetindi. Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon, müsabakalara katılan tüm okul takımlarını, antrenörleri, okul idarecileri, beden eğitimi öğretmenleri, sporcuları ve hakemleri tebrik etti. Ayrıca Kalyon, şampiyonluk kürsüsünde yer alan Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne bölge şampiyonasında başarılar diledi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz