“FİNALİ KALDIRACAK OYUN SİSTEMİMİZ VE OYUNCU PROFİLİMİZ VAR” – Kent 77 TvKent 77 Tv
561
26 Şubat 2020 - 11:24
“FİNALİ KALDIRACAK OYUN SİSTEMİMİZ VE OYUNCU PROFİLİMİZ VAR”

Yalovaspor Teknik Direktörü Aytaç Yaka, “Bu finali kaldıracak oyun sistemimiz ve oyuncu profilimiz var. Finale kadar takımımızı taşımak istiyoruz” dedi.

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele veren Yeşil-Kırmızılar, ligin 19. haftasında deplasmanda Beşyüzevlerspor’u 2-1 devirerek liderliğe oturmuştu. Şampiyonluğa kenetlenen Yalovaspor’da, yönetim kurulu ve sporcuların haftalık düzenlediği toplantıya basın mensupları da katıldı. Yalovaspor Başkanı Onay Tuna, takımı ligde liderliğe ulaşmasından dolayı kutladı. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Aytaç Yaka, “En büyük beklentim, bu liderliği korumak devam ettirmek. Takımımız 19 maçın 15’ini galip gelerek buraya kadar geldi. Geriye 7 maç kaldı. Ligin bitiminde inşallah şampiyon olarak bitiririz” diye konuştu.
Hedeflerini finale kalmak olduğunu söyleyen Yaka, takımına inandığını dile getirerek şöyle konuştu:
“Bu finali kaldıracak oyun sistemimiz ve oyuncu profilimiz var. Finale kadar takımımızı taşımak istiyoruz. İnşallah orada da Yalovaspor ile oynayanlar için çok zor bir final geçirecek takımız. O yüzden o zamana kadar sadece beklentimiz bu. Bu elimiz de bulunan şansı korumak. Bunun için de bu iki maçımız kendi sahamızda önemli maçlar. Oyuncu kardeşlerimde biz de çok bilincindeyiz.”
Takımın şampiyonluğa inancının tam olduğunu söyleyen Yaka, “Çok fazla takımda benim gibi Yalovalı olmasa da takımdaki aile duygusuyla Yalovalı gibi hissediyorlar. İyi oyun oynuyorlar formalarını öyle terletiyorlar. Bu takım her şeyi hak ediyor. Sonuna kadarda devam edeceğiz inşallah” ifadesini kullandı.

Yalovaspor’u destekleyen Arap iş insanına imzalı forma

Toplantıda sonrasında Yalovasporlu futbolculara baklava ikram edildi. Sohbet şeklinde geçen toplantıda Yalovaspor’a katkılarından dolayı Arap iş insanı Abdülaziz Al Kaşif’e Yalovaspor forması hediye edildi. Tüm takım ve teknik heyetin imzasını taşıyan formayı Yalovaspor Başkanı Onay Tuna, Abdülaziz Al Kaşif’e takdim etti.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz