FİLEDE 3 TAKIM NAMAĞLUP – Kent 77 TvKent 77 Tv
220
10 Kasım 2020 - 14:35
FİLEDE 3 TAKIM NAMAĞLUP

KARŞIYAKA AVERAJLA!

 

Çiftlikköy Belediyespor’un da yer aldığı Türkiye Sigortashop Kadınlar Voleybol 1. Lig A Grubu’nda 5. hafta heyecanı yaşandı. Kırmızı-Siyahlı takımımız Çiftlikköy’ün sahasında kaybettiği haftada İzmir derbisinin kazanan Karşıyaka, averajla liderlik koltuğunda haftayı tamamladı.

 

Türkiye Sigortashop Kadınlar Voleybol 1. Lig A Grubu’nda nefesleri kesen mücadele tüm hızıyla sürüyor. Zirve yarışının iyice kızıştığı grupta genel anlamda kağıt üstünde favori takımlar sahadan üstün ayrıldı. Çiftlikköy Belediyespor ise tarihinde ilk kez katıldığı organizasyonda ilk yenilgisiyle tanıştı.

 

Sahamızda yenildik..

Mihrican Deviren yönetimindeki Çiftlikköy, karantina sonrası 3 hafta ayrı kaldığı fileye kötü başlangıçla döndü. Kırmızı-Siyahlılar, 90. Yıl Spor Salonu’nda ağırladığı Çanakkale Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu. Üç maçı eksik Çiftlikköy, gruptaki ilk mağlubiyetini tattı. Çanakkale temsilcisi ise dördüncü maçında ikinci galibiyetine uzandı.

 

İzmir derbisi Kaf-Kaf’ın..

Filede İzmir derbisi heyecanı da yaşandı. Ligin şampiyonluk adaylarından Karşıyaka, deplasmanda Göztepe ile kozlarını paylaştı. Yeşil-Kırmızılılar, rakibini set vermeden 3-0 devirdi ve üçüncü maçını da kazanarak namağlup, aynı zamanda averajla liderlik koltuğundaki yerini korudu. Göztepe de dördüncü maçında üçüncü mağlubiyetini aldı.

 

Zirvedekiler kaybetmedi..

Lider Karşıyaka’nın yenilmediği haftada zirve ortakları da kaybetmedi. Büyükçekmece Voleybol Akademi deplasmanına çıkan Vakıfbank, sahadan 3-1 galip ayrıldı ve lider Karşıyaka’nın ardından üç galibiyetle ikinci sırada yer aldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü de zorlu geçen müsabakada Fenerbahçe’yi 3-0 devirdi ve ilk iki sıradaki takımlar gibi üç galibiyetle üçüncü sırada kendine yer buldu.

 

Altınoluk, İstanbul’da rahat kazandı..

Zirve takibindeki Edremit Belediyesi Altınoluk, Mehmet Erdem Marmara Akademi deplasmanına çıktı. İstanbul’da oynanan mücadeleyi Altınoluk, ilk iki sette zorlanmasına rağmen 3-0 kazanmasını bildi. Bu sonuçla Balıkesir temsilcisi, üç galibiyet ve bir mağlubiyetle dördüncü sırada haftaya nokta koydu. Özel Gelişim ile İzmirspor arasındaki maç ise ileri bir tarihe ertelendi.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz