Fazlaca: 23 Nisan kutlu olsun – Kent 77 TvKent 77 Tv
8
22 Nisan 2024 - 7:13
Fazlaca: 23 Nisan kutlu olsun

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

TBMM’nin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, bu özel günün tüm dünya çocuklarına sevgi, barış ve mutluluk getirmesini diledi.

“Çocuklara verdiği önem”
Başkan Fazlaca, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış günü olan 23 Nisan’ı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu davranışıyla, çocuk hakları konusunu dünya gündemine taşıdığını, çocuklara olan sevgisini en üst seviyede olduğunu ispatladığını söyledi.

Önemli bir gün
Fazlaca, mesajında şunları söyledi: “23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasıyla, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunmasına, yokluklar ve sıkıntılar içinde verilen bağımsızlık mücadelemize güç ve motivasyon kazandırılmış, ülkemizin aydınlık geleceğinin ve cumhuriyetimizin temelleri atılmıştır.
Bu duygu ve düşüncelerle; TBMM’nin açılışının 104. yılı ile tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımız için canını vermiş tüm

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Güvenlik Görevlisi 1 Milyon Dolar ile Kayıplara Karıştı!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE MİNİKLER ÇEVRE MÜFETTİŞİ OLDU
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN, BAŞKAN GÜREL’İ ZİYARET ETTİ
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
OTOPARK 190 ARAÇ KAPASİTELİ OLACAK
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ADİL YELE YAKAB BAŞKANI SEÇİLDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz