ESENKÖLÜ VOLEYBOLCULAR TURLADI – Kent 77 TvKent 77 Tv
530
24 Aralık 2019 - 11:51
ESENKÖLÜ VOLEYBOLCULAR TURLADI

Esenköyspor Bayan Voleybol Takımı, Bölgesel Lig Kadın Grup Müsabakaları’nda Bursa grubunda oynadığı iki maçın ardından grup birincisi olarak üst tura yükseldi.

 

 

Türkiye Voleybol Federasyonu(TVF) tarafından 2019-2020 sezonu Bölgesel Lig Kadın Grup Maçları tamamlandı. Yalova’yı temsil eden Esenköyspor Bursa grubunda oynadığı 2 maç sonrasında birinci olarak adını üst tura yazdırdı. Yeşil-Beyazlı ekip Koç Orta Okulu ve Bursa Büyükşehir Belediyespor ile aynı grupta mücadele etti. Bursa grubundaki organizasyon Bursa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Kadın takımı ile  Nilüfer Koç Orta Okulu arasında oynanan maçla başladı. Cengiz Göllü Voleybol Salonunda oynanan maçı Bursa BBSK 3-0 kazandı. Turnuvanın ikinci gününde ise Esenköyspor ile Nilüfer Koç Orta Okulu kozlarını Cengiz Göllü Voleybol Salonunda paylaştı. Temsilcimiz rakibini rahat bir oyunla 3-0 devirdi. Grup birincisini belirleyecek maçta ise temsilcimiz ile Bursa Büyükşehir Belediyespor takımları karşılaştı. Antrenörlüğünü Fikret Uzun’un yaptığı tecrübeli oyunculardan kurulu Esenköyspor rakibini 3-0 yenerek Bursa grubunu ilk sırada tamamladı. Cengiz Göllü Voleybol Salonunda oynanan maça iyi başlayan temsilcimiz tecrübeli elleri sayesinde ilk seti 25-21 kazandı.  İkinci set ise müthiş heyecana ve çekişmeye sahne olurken temsilcimiz 29-27 üstünlük sağlayarak durumu 2-0’a getirdi. Üçüncü sete iyi başlayan Esenköy 4-0 öne geçti. Ecem Durak’ın ace olan servisleriyle Bursa Büyükşehir 5-4 öne geçti. Rakibin duraklamalarını etkili servislerle kullanan yeşil beyazlılar 8-5 öne geçmeyi başardı. Esenköy rakibini yakalamasına karşın teknik molayı 12-11 Bursa önde girdi.  Büyükşehir’in kaçırdığı servisler sonrası Esenköy son bölüme 20-16 önde girdi ve seti 25-20 maçı ise 3-0 kazanarak ikinci tura adını yazdırmış oldu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Başkan Kaya’dan tecrübe aktarımı
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL’DEN HEMŞİRELERE JEST
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN YELE 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI DOLAYISYLA BİR MESAJ YAYINLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
UMUT GÜÇLÜ’DEN CHP’Lİ BELEDİYELERDE İŞÇİ ÇIKARMALARINA TEPKİ!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖYLÜ ÖĞRENCİLERE GERİ DÖNÜŞÜM GÜNÜ HEDİYESİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz