ERKEKLERDE HEYECAN 24 OCAK'TA – Kent 77 TvKent 77 Tv
200
16 Ocak 2020 - 13:15
ERKEKLERDE HEYECAN 24 OCAK’TA

Semt77 Yalovaspor Basketbol’un da yer aldığı Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde ikinci deve, 24-26 Ocak tarihleri arasında oynanacak maçlarla başlayacak. Yeşil-Kırmızılı takımımız Semt77 Yalovaspor, ikinci yarının açılış haftasında evinde 1881 Düzce Belediyesi ile kozlarını paylaşacak.

 

 

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği Erkekler Basketbol Ligi’nde heyecan dolu ilk yarı, geçen hafta yapılan müsabakalarla son buldu. Temsicimiz Semt77 Yalovaspor, deplasmanda Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u elinden kaçırarak rakibine 83-80 yenilmişti. Bu sonuçla temsilcimiz, ligin ilk yarısını 21 puanla 12. sırada tamamlamıştı. İlk sıradaki takımın şampiyon olarak Süper Lig’e yükseleceği ligimizde 2 ile 9. sıra aralığındaki takımlar ise play-off yarışından yoluna devam edecek. Semt77 Yalovaspor da ilk haftalardaki etkili performansının her ne kadar uzağında kalsa da ilk 9 için matematiksel olarak güçlü bir şekilde iddiasını sürdürüyor.

 

25 Ocak’da Düzce’yi konuk edeceğiz..

Öte yandan Fethiye Belediyespor’un zirvede kapadığı ilk yarının ardından ikinci devrenin ilk haftası, 24-26 Ocak tarihleri arasında oynanacak maçlarla başlayacak. Yeşil-Kırmızılı takımımız Semt77 Yalovaspor, ikinci devrenin açılış haftasında seyircisi önünde 1881 Düzce Belediyesi’ni konuk edecek. 25 Ocak Cumartesi günü Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda yapılacak müsabaka, saat 17.00’de başlayacak.

 

 

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
“DAHA KÖTÜ NE OLABİLİR Kİ?”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Japonya hükümetinden PKK kararı!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY SAHİLİNDE TEMİZLİK ALARMI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Mete Gazoz Avrupa şampiyonu oldu
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
KAMUDA TASARRUF BAŞLATILDI!

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz