ENGELSİZ YÜREKLER GÖZ KIRPTI! – Kent 77 TvKent 77 Tv
377
10 Mart 2020 - 7:19
ENGELSİZ YÜREKLER GÖZ KIRPTI!

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), ligin 19. hafta mücadelesinde sahasında ilk yarışındaki rakiplerinden Engelsiz Gaziantep ile kozlarını paylaştı. Temsilcimiz, rakibini 11 sayı farkla 66-55 mağlup ederek Süper Lig’e adeta göz kırptı.

 

 

DowAksa’nın sponsorluğunda Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), 19. hafta maçında evinde Engelsiz Gaziantep ile karşılaştı. Takımımız, rakibini 66-55 yenerek ilk 3 için çok büyük avantaj yakaladı.

 

İlk yarıda avantajı aldık..

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun düzenlediği Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde ilk 3 mücadelesi veren YOSK, 19. haftada Engelsiz Gaziantep’i ağırladı. Süper Lig yolundaki rakiplerinden olan Gaziantep temsilcisine karşı iyi oyun sergileyen Yeşil-Kırmızılı takımımız, rakibini 11 sayı farkla 66-55 mağlup etmesini bildi. Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya istediği gibi başlayamayan YOSK, ilk periyotu 18-10 geride kapadı. İkinci çeyrekte 25-11’lik farklı skor yakalayan temsilcimiz, devre arasına 6 sayı farkla 35-29 önde girmiş oldu.

 

Süper Lig yolu açılmış oldu..

Üçüncü periyotta zorlanmasına rağmen 17-13’lük skor elde eden YOSK, son çeyreğe 52-42 üstün girdi. Müsabakanın son çeyreğini de 14-13 alan temsilcimiz, maçtan 66-55 galip ayrıldı. Bu sonuçla temsilcimiz, ilk 3 için çok büyük avantaj yakaladı. İlk 3 yolundaki rakiplerinden Engelsiz Gaziantep’in Süper Lig umudunu söndüren Yeşil-Kırmızılılar, kalan 3 haftada en iyi sonuçları elde edip bir yıl aranın ardından tekrar üst lige yükselmek istiyor.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz