Engelli vatandaştan esnafa lokma tatlısı – Kent 77 TvKent 77 Tv
24
24 Eylül 2023 - 8:28
Engelli vatandaştan esnafa lokma tatlısı

Erzurum’un en eski ve köklü çarşılarından birisi olan Bakırcılar, aynı zamanda sayıları hızla azalan birçok kadim mesleğe de mekan olan bir yer. Ahilik Haftası nedeniyle engelli vatandaşlar, Bakırcılar Çarşısı’nda birlik ve beraberliği pekiştirmeyi hedefleyen bir etkinlik düzenlendi. Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri evlerinde yapılan lokma tatlısını esnafa dağıtarak gönüllerini kazanmaya çalıştılar, onların Ahilik Haftasını kutladılar.

Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Abdullah Keleş, özünde irfan, ilim, bilgi ve öğrenme esasları bulunan ahilik kültürünün yaşanmasına katkıda bulunmak için bir araya geldiklerini belirterek, “Üyelerimizle birlikte Erzurum’un en eski çarşılarından birisi olan Bakırcılar’da hem esnafımızla selamlaşmak hem de onların Ahilik Haftası’nı kutlamak için evlerimizde yaptığımız lokma tatlısını ikram ettik. Burada ayakta durmaya çalışan ve birçoğu mesleklerinin son temsilcisi olan esnaf arkadaşlarımızın gönlünü almak istedik” dedi.

Yapılan lokma tatlılarını Bakırcılar Çarşısı’nda bulunan tüm esnafa ve müşterilere ikram eden Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri, benzeri aktivelerinin devam edeceğini belirttiler.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Karaderili termal şehri Yalova’yı spor turizminin merkezi yapıyor!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
DEAŞ TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ, SUBAŞI İLÇESİNCE YAKALANDI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Fazlaca: Muhtarlarımızla işbirliği içindeyiz
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Fazlaca, 1 Mayıs Programına katıldı

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz