DERBİ HARİCİNDE YENİLGİSİ YOK! – Kent 77 TvKent 77 Tv
256
31 Aralık 2019 - 8:27
DERBİ HARİCİNDE YENİLGİSİ YOK!

Ligde bu sezon şampiyonluk kovalayan ve zirveye odaklanan Yalovaspor, ikinci yarıya bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Yeşil-Kırmızılı takımımız, ligin ilk yarıdaki performansıyla göz doldurdu. Temsilcimiz, deplasman karnesi incelendiğinde grubunda en iyi takım olduğunu gösterdi.

 

 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta heyecan dolu ilk yarı sona erdi. 13 maçlık ilk maratonda Yalovaspor, yükselen performansıyla dikkat çekti. Bu sezon şampiyonluk ipini göğüsleyip, play-off’ları da geçerek TFF 3. Ligi’ne yükselmek isteyen Yeşil-Kırmızılı takımımız, rakiplerinin adeta korkulu rüyası oldu. Lider Çiğli Belediyespor ile birlikte aynı puana sahip temsilcimiz, deplasman karnesi incelendiğinde de tüm takımların üstünde kendisine yer buldu.

 

Sadece Kadıköyspor’a kaybetti..

Diğer yandan Yalovaspor, bu sezon sadece Kadıköyspor’a kaybetti. Ligin ilk yarısında Yalova derbisi dışında mağlubiyeti bulunmayan Yeşil-Kırmızılı takımımız, deplasmanda yaptığı 7 müsabakanın 6’sını kazandı. Ligin açılış haftasında her ne kadar Yalova’da oynansa da Kadıköyspor’un ev sahipliğinde olduğu için deplasmana çıkmış sayılan Yeşil-Kırmızılılar, bu maçı 1-0 kaybetti. Daha sonra grupta üst üste oynadığı 6 deplasman maçını da kazanan temsilcimiz, attığı 13 gole karşılık kalesinde 4 gol gördü. Dış sahada en fazla puan toplayan takım konumundaki Yalovaspor, 18 puanla zirvede yer aldı.

 

İç sahada en az gol yiyen ekibiz..

Bu arada Yalovaspor, Atatürk Stadyumu’nda çimlerin değişmesi nedeniyle maçlarının büyük çoğunluğunu Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda oynadı. Sadece ilk devrenin son haftasındaki Küçükyalı Yelken karşılaşmasını Orhangazi’de oynayan temsilcimiz; çıktığı 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. İç sahada mağlubiyet görmeyen iki takımdan biri konumundaki Yalovaspor, attığı 7 gole karşılık kalesinde sadece iki gol gördü. İç sahada 14 puan toplayan Yeşil-Kırmızılılar, dördüncü sırada kendine yer buldu. Ancak toplamda 32 puan hanesine ekleyen Yalovaspor, Çiğli Belediyespor ile birlikte ilk yarıda liderliği paylaştı.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN FAZLACA:’ENGELLERİ RAFA KALDIRACAĞIZ’
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN FAZLACA’DAN ‘GENÇLİK FESTİVALİNE’ DAVET
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
PARK VE BAHÇELERDE YAZ HAZIRLIĞI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Türkiye’nin yeni normali “yaşam maliyeti krizi”
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
BAŞKAN GÜREL BAŞARILI KARATECİLERİ KUTLADI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz