‘CORONA’ ENGELİ! – Kent 77 TvKent 77 Tv
508
13 Mart 2020 - 17:32
‘CORONA’ ENGELİ!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü, spor müsabakalarının iptal edilmesine neden oluyor. Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün de (YOSK) yer aldığı Euroleague-2 organizasyonu, Corona Virüsü nedeniyle iptal oldu.

 

 

DowAksa’nın sponsorluğunda Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden ve Süper Lig için gün sayan YOSK, İtalya’nın başkenti Roma’da gerçekleştirilecek Euroleague-2 organizasyonunda ülkemizi temsil edecekti. Çin’de başlayan ve bütün dünyaya yayılan Corona Virüsü nedeniyle İtalya’da bütün spor organizasyonları geçici süre durduruldu.

 

Avrupa’nın iki numaralı kupasında yer alacaktık..

Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu da (IWBF) 12-15 Mart 2020 tarihleri arasında oynanması planlanan Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Kupalarının Corona Virüs (COVID-19) nedeniyle iptal edildiğini resmi internet adresinden duyurdu. Böylece yıllardır Avrupa kupalarında ilimizi ve ülkemizi temsil eden YOSK’un da katılacağı Avrupa’nın iki numaralı kupası konumundaki Euroleague-2 organizasyonu, Corona Virüsü nedeniyle iptal edilmiş oldu.

 

Ligler 21 Mart’ta..

Diğer yandan Avrupa kupaları nedeniyle Türkiye ligleri bir hafalık süreyle ertelenmişti. Ancak Corona Virüsü nedeniyle organizasyonlar iptal edildi. Türkiye Tekerlekli Sandalye Baskebol 1. Ligi’nde 20. hafta maçları, organizasyonlar nedeniyle 21-22 Mart tarihlerine ertelendi. Süper Lig yolunda önemli avantaj ele geçiren ve üçüncü sıraya yerleşen YOSK, 20. haftada sahasında Bursa Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile 21 Mart Cumartesi günü Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz