ÇOLAK, “BİZİM SİYASETİMİZ; ÖNCE MİLLET, ÖNCE MEMLEKET SİYASETİDİR” – Kent 77 TvKent 77 Tv
ÇOLAK, “BİZİM SİYASETİMİZ; ÖNCE MİLLET, ÖNCE MEMLEKET SİYASETİDİR”
108
23 Mart 2023 - 18:06

 

  1. Dönem milletvekili seçimlerinde İYİ Parti’den aday adayı olan Oktay Çolak, Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda başvuru evraklarını İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir’e takdim etti.

 

Kendir, “Bizler müteahhit değişikliğinden sıkıldık”

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Osman Kendir, “Genel başkanımıza söz veriyoruz. 14 Mayıs’ta sandıklara sığmayacağız. İYİ Parti iktidarına hazır olun, biz hazırız.

Yalova’yı, ülkeyi yönetecek kadroları oluşturuyoruz. Bu anlamda da genel başkanımızın vizyonu ile hareket ediyoruz. Bugün diyoruz ki ‘Yalova’nın vekili yok’ maalesef.

Artık Yalova’nın bir vekili olsun istiyoruz. Bizler müteahhit değişikliğinden sıkıldık. Bizler zihniyet değişikliği yapmak istiyoruz. Artık bu ülkeye huzur ve güven gelmesini istiyoruz. Bu anlamada da sonuna kadar çalışacağız” dedi.

 

Çolak, “Tarım bizim geleceğimizdir”

Konuşmasına kendisini tanıtarak başlayan Eğitimci Oktay Çolak, Yalova’nın şehir kimliğine ve sorunlarına değinerek, “Yalova’da yaklaşık 30 bin hektarlık bir tarım alanı bulunmaktadır.

Ancak Yalova’mızın tarım sektöründe de pek çok sorunla karşı karşıya kaldığını görmekteyiz.

Üreticiler, ürünlerini yeterince değerlendirememektedir.

Yalova’nın tarım sektörü büyük bir potansiyele sahiptir. Ancak bu potansiyeli değerlendirmek için hepimize görevler düşmektedir.

Sorunları görmezden gelmek yerine yeni fikirler üretip farklı çözüm yolları üretmeliyiz. Tarım bizim geleceğimizdir.” dedi.

 

“Yalova’yı daha güçlü bir şehir haline getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız”

Yalova’nın turizm potansiyelinin yeterince değerlendirilmediğinin altını çizen Çolak, “Yalova’mızın sadece turizm ve tarım değil, ulaşım, eğitim ve sanayideki sorunlarını ve çözüm yollarını da biliyoruz.

Bu sorunların çözümünde bilimi, teknolojiyi, ortak aklı, siyaseti ve bürokrasiyi ortak paydada buluşturarak, Yalova’mız ve geleceğimiz için çözüm üreteceğiz.

Üreteceğimiz çözümlerle Yalova’yı daha güçlü, daha saygın ve daha mutlu bir şehir haline getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız.” şeklinde konuştu.

 

 

“Mutlu ve güçlü bir Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz”

Yalova için dertlerin ortak olduğunu vurgulayan Çolak, “Tek bir Yalova’mız var. Bizim siyasetimiz önce millet, önce memleket diyenlerin siyasetidir. 21. yüzyılın ruhuyla; bilimden sanata, sanayiden teknolojiye, her alanda üreten, zengin, mutlu ve güçlü bir Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz.

Bundan kimsenin şüphesi olmasın!

Temsil ettiği ilkeler; umut, kararlılık, adalet, gelecek, bilgi, zenginlik, cesaret ve medeniyet olan, vizyonuna, misyonuna inandığım ve güvendiğim Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde İYİ Parti’nin neferi olarak Yalova’mıza ve ülkemize hizmet etmek için çıktığım bu kutlu yolda desteklerinizi bekliyorum.” açıklamasında bulundu.

 

Yazar

GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALİ KANGAL BELEDİYENİN BORCUNU AÇIKLADI!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Türkiye’nin satrançta en genç büyük ustası (GM) 16 yaşındaki Ediz Gürel oldu.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
Altınova, okuyor!
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
YALOVA BELEDİYESİ YASMEK OKUMA YAZMA KURSU MEZUNLARINI VERDİ

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz