‘ÇOK TERS BİR TAKIMA KARŞI GÜZEL GALİBİYET ALDIK’ – Kent 77 TvKent 77 Tv
222
05 Kasım 2020 - 14:08
‘ÇOK TERS BİR TAKIMA KARŞI GÜZEL GALİBİYET ALDIK’

Ligin üçüncü haftasında sahasında Ankara Anadolu Basket’i 76-67’lik skorla geçerek ilk galibiyetine uzanan Semt77 Yalovaspor’da başantrenör Murat Yolcu önemli açıklamalar yaptı. Çok ters bir takıma karşı güzel galibiyet aldıklarını belirten Yolcu, Denizli karşısında da zor bir maçın kendilerini beklediğini dile getirdi.

 

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz Semt77 Yalovaspor Basketbol’da başarılı çalıştırıcı Murat Yolcu, önemli açıklamalarda bulundu. Kupada gösterdiği performansı ligde gösteremeyen Marcus Lovett ile yolları ayırdıklarını belirten Yolcu, bir süredir takip ettikleri ve iyi katkıda bulunacağını düşündükleri Lamont Jones’u kadrolarına kattıklarını kaydetti. Yolcu, Merkezefendi Belediyesi deplasmanına çıkacaklarını ve zorlu bir maçın kendilerini beklediğini sözlerine ekledi.

 

‘Çok ters bir takıma karşı güzel galibiyet aldık’..

Yeşil-Kırmızılıların başarılı çalıştırıcısı, “Yeni transferimiz takip ettiğimiz bir oyuncu. Marcus Lovett’ta biraz problem yaşadık. Çok yetenekli bir oyuncu, ama olmadı. Takıma kimyası tutmadı. Kupada sergilediği performansı ligde sergileyemedi. Çok ciddi bir şekilde önlem aldık. Ligin geri kalan maçlarının kaçmaması adına daha kariyerli daha iyi bir oyuncu aldığımızı düşünüyoruz. Çok iyi bir oyuncu bu maç ne olur ne biter bilmiyorum. Anadolu Basket karşısında alınan galibiyetten dolayı oyuncularımla gurur duyuyorum. Gerçekten iyi bir kadro kurduğumuzu gösterdik. Çok ters bir takıma güzel bir galibiyet aldık. Şimdi önümüzde Denizli maçı var. Merkezefendi Belediyesi ile oynayacağız. Onlar da çok ciddi rakip. İyi yatırım yaptılar. İnşallah güzel bir sonuçla Yalova’ya döneriz” diye konuştu.

Yazar

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ALTINOVA KENT KONSEYİ’NDE ‘PALAŞOĞLU’ DÖNEMİ BAŞLADI
GÜNDEMKent77 Tv HaberSİYASETYalova HaberleriYEREL HABERLER
ÇİFTLİKKÖY’DE GERİ DÖNÜŞÜMDEN KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

WhatsApp
Kent77 WhatsApp Hattı
Kent77 Tv & Dijital Platform
Haber, İhbar, Mesaj ve Bilgi Hattına Hoş geldiniz